Deel dit:

Personeelsfeest organiseren

Een personeelsfeest organiseren is erg leuk natuurlijk om te doen. Het is nu eenmaal belangrijk om een goed team op de werkvloer te hebben. Wanneer de samenwerking tussen de college’s prettig verloopt, zal de productiviteit ook stijgen. Een personeelsfeest zorgt voor een goede teamsfeer en plezier onder de collega’s.

Een personeelsfeest vs. teambuilding

Een personeelsfeest wordt ook wel een vorm van een teambuilding gezien. Maar wat is eigenlijk teambuilding? Teambuilding is eigenlijk een manier van werken en dat kan onderschat worden. Teambuilding kan vanzelf gaan, maar soms zul je er ook moeite voor moeten doen.

Maar het neemt niet weg dat teambuilding ontzettend belangrijk is voor de werksfeer. Wanneer werknemers voor elkaar door het vuur willen gaan en goed samen willen werken, dan zal de productiviteit zeker gaan stijgen. En de werksfeer wordt natuurlijk een stuk beter.

Door dit alles gaan mensen met plezier naar hun werk toe en dat heeft ook weer een positieve invloed op het ziektecijfer binnen je bedrijf. Wees dus alert op die dingen die binnen je bedrijf spelen. Het organiseren van een personeelsfeest kan daardoor een goede oplossing zijn voor bijvoorbeeld mindere werksfeer.

Personeelsfeest organiseren? Dit is wat je moet weten!

Het meest gebruikte manier van teambuilding is een personeelsfeest organiseren. DIt kun je zelf gaan organiseren, maar je kan dit natuurlijk ook uitbesteden. Wanneer je besluit om dit zelf te doen zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden:

Je moet weten wat het doel is van het evenement. Nodig je de partners van je werknemers wel of niet uit? Als het echt om teambuilding gaat niet, want mensen gedragen zich toch anders als hun vriend/vriendin erbij is.Kijk goed hoeveel mensen er mee gaan doen aan het evenement. Je kan het verplicht stellen of het van eigen keuze laten afhangen. Let hierbij wel op dat personeelsfeesten alleen onbelast zijn als de bezettingsgraad minstens 75 procent is.Weet wat de deelnemers willen. Het is heel vervelend als het verwachtingspatroon hoger is dan het resultaat.

Huur Robin Matrix in voor je personeelsfeest

Een goochelaar inhuren is het beste wat je kunt doen voor je personeelsfeest. Een goochelaar kan je personeelsfeest een magisch tintje geven en ervoor zorgen dat je evenement een succes wordt en dat je gasten goed vermaakt worden. Maar waar kun je nu de beste goochelaar vinden?

Robin Matrix begon al op zeer jonge leeftijd met goochelen en ontdekte direct zijn passie. Een jaar later is Robin uitgegroeid tot een jonge en veelzijdige goochelaar die al meer dan 1500 optredens achter zijn naam heeft staan.

Daarnaast heeft Robin ook nog eens meerdere prijzen gewonnen. Bijvoorbeeld de Fred Kaps Award voor beste Goochelaar van Nederland en de prijs beste Algemeen goochelaar van Nederland.

Al me al zegt dit natuurlijk erg veel over Robin. Robin is een professionele goochelaar die weet hoe het een publiek moet vermaken en hoe hij er een fantastische show van kan maken. Wanneer je Robin inhuurt dan ben je verzekerd van goed entertainment.

Dus ben je nieuwsgierig geworden naar wat Robin voor jou kan betekenen? Dan is het zeker verstandig dat je contact met hem opneemt. Hij vertelt je namelijk graag wat hij voor je kan betekenen. Robin is professioneel, betaalbaar en zeker een aanwinst voor jouw personeelsfeest. Dus waar wacht je eigenlijk nog op? Robin is de man die je nodig hebt voor jouw evenement! Dus wacht niet langer en vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de diensten van Robin.

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Zo maak je van je kerstdiner een echte topavond
Een kerstbrunch organiseren? Zo pak je het aan
Een kerstborrel voorbereiden, hoe doe je dat?
Een feilloos georganiseerde Burendag
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>