Deel dit:

Binnenkort een themafeest?

Ben je van plan om een themafeest te houden? Zoek nog naar een leuke act voor je themafeest? Stop dan met zoeken, want je bent op de juiste pagina terecht gekomen. Goochelaar Robin Matrix is de act die je nodig hebt voor jouw themafeest.

Want goochelen heeft een groot entertainment gehalte bij het publiek. Goochelen lijkt net alsof het magie is en dat trekt de mensen alleen maar meer. Maar wat is goochelen nu eigenlijk?

Wat is goochelen?

Er wordt verschillende dingen gezegd over goochelen, maar goochelen is echt een kunst die door echte professionals alleen uitgevoerd kan worden. Met goochelen wordt er eigenlijk voor gezorgd dat je publiek het onmogelijk zien en er niet achterkomen hoe de goochelaar dat doet.

Het enige wat goochelaars doen is een optisch effect creëren. Goochelaars maken eigenlijk iets wat niet bestaat, maar toch denkt het publiek dat het waar is. Daarnaast zijn vrijwel alle goochelaars erg snel met hun vingers en handen.

Maar een goochelaar heeft natuurlijk ook bijna altijd een assistent en hulpmiddelen. De hulpmiddelen worden gebruikt om de acts en trucs meer kracht te geven. Dan moet je vooral denken aan spelkaarten, touwen en ringen.

Wat kan Robin voor mijn themafeest betekenen?

Robin Matrix heeft vele talenten en één daarvan is tafelgoochelen. Zo treedt hij bijvoorbeeld met een fantastisch mobiele act langs tafels en laat het publiek echt verbazen met wat hij doet.

Robin is echt een interactieve goochelaar met interactieve podiumshows die je kunt inhuren. Zo kun je het gebruiken als de intermezzo voor je themafeest of als opening bij je themafeest.

Robin treedt dan ook op in heel Nederland en heeft al meer dan 1500 optredens verzorgd. Zo heeft hij al voor gerenommeerde bedrijven zoals ING en IKEA opgetreden en wordt ook vaak voor optredens in het buitenland gevraagd.

En als je wat origineels wilt, dan doe je er goed aan om Robin Matrix in te huren! Robin Matrix is een jonge en getalenteerde goochelaar die weet hoe hij gasten moet vermaken met zijn goocheltrucs. Zijn goochelshows zijn spectaculair en zeker de moeite waard.

Daarnaast betrekt Robin zijn publiek graag bij zijn acts. Dit zorgt vaak voor positieve commotie en verbazing. Je doet er dus zeker goed aan om Robin als entertainment voor je borrel te huren. Zo kun je dat al afstrepen bij het organiseren van je borrel.

Dus ben je nieuwsgierig geworden naar wat Robin voor jou en je borrel kan betekenen? Dan is het verstandig dat je snel contact met Robin opneemt! Hij vertelt je graag wat hij voor je kan betekenen! Dus waar wacht je eigenlijk nog op? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en verbaas je hoe betaalbaar Robin Matrix wel niet is!

KMS Pico

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Zo maak je van je kerstdiner een echte topavond
Een kerstbrunch organiseren? Zo pak je het aan
Een kerstborrel voorbereiden, hoe doe je dat?
Een feilloos georganiseerde Burendag
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>