Deel dit:

Verjaardagsfeest organiseren

Goed entertainment kan van grote toegevoegde waarde zijn bij een verjaardagfeest. Om ervoor te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft, en een plezierige ervaring heeft, is entertainment erg belangrijk. Een goochelaar kan het juiste entertainment bieden op een verjaardagsfeest voor mensen van alle leeftijden.

Kindershow

De kindershow van de goochelaar is speciaal voor kinderen van alle leeftijden. Door spannende en enge trucs niet uit te voeren kunnen zelfs de kleinste kinderen genieten van de magische en verbazingwekkende show. De speciale kindershow is vrolijk en grappig. De goochelaar doet samen met de kinderen een aantal trucs, laat hen lachen en meespelen in de show. Op die manier wordt de kindershow ook nog eens heel interactief.

Tafelgoochelen

Tafelgoochelen is een uitstekende manier om een gezellige sfeer te creëren en persoonlijk met de goochelaar om te gaan. Tijdens het tafelgoochelen gaat de goochelaar langs de tafels waar de gasten zitten. Hij maakt een praatje en doet samen met de gasten een aantal trucs. Op deze manier is het tafelgoochelen erg luchtig en open en worden de gasten op hun gemak gesteld. De gasten hebben tijdens en na de show iets om over te praten, wat het verdere gesprek bevordert.

De centrale act

De trucs die de goochelaar tijdens de centrale act laat zien zijn meestal de beste en meest spectaculaire. De goochelaar heeft het podium tot zijn beschikking en zet met behulp van licht- en geluidseffecten een geweldige show neer. Door de jarige op magische wijze op het toneel te laten verschijnen kan deze in het middelpunt van de aandacht gezet worden.

Om de centrale act te kunnen uitvoeren moet de geplande locatie wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet de locatie brandveilig zijn, en moet de ruimte bepaalde afmetingen hebben. Sommige trucs nemen immers meer ruimte in beslag dan anderen. Ook moeten eventuele attributen van de goochelaar opgeslagen kunnen worden, en moet er genoeg ruimte zijn om de show uit te voeren. De centrale act is ook goed te combineren met het tafelgoochelen.

Workshop

Ideaal voor een verjaardagsfeest is een workshop van een professionele goochelaar, waar je zelf leert goochelen. Nadat de goochelaar een aantal trucs heeft uitgevoerd, legt hij uit wat hij gedaan heeft, en is het de beurt aan de gasten. Zij krijgen instructies, en leren van de goochelaar hoe de truc werkt en uitgevoerd moet worden. Omdat de trucs makkelijk uit te voeren zijn, kan iedereen het binnen korte tijd onder de knie hebben.

Robin Matrix voor uw verjaardagsfeest

Goochelaar Robin Matrix behoort tot de weinige beroepsgoochelaars van Nederland. In 2006 werd hij verkozen tot beste goochelaar van Nederland, en ook in België en zelfs Japan heeft hij prijzen gewonnen. Robin Matrix is ook zeer ervaren – hij heeft al meer dan 1600 shows achter de rug. Robin Matrix trad al op voor bedrijven, scholen, sportverenigingen en vele particulieren, van bedrijfsfeesten tot verjaardagen en trouwfeesten. Op alle bovengenoemde manieren kan Robin Matrix perfect entertainment bieden voor uw verjaardagsfeest.

Bent u een verjaardagsfeest aan het plannen? Robin Matrix is wie u zoekt!

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Een onvergetelijke verjaardag voor de man!
Binnenkort een verjaardagsfeestje?
Party’s organiseren
40 jaar en uw verjaardag vieren?
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>