Deel dit:

Vliegeruit

Als je aan jongleren, goochelen of vliegeren doet of een soortgelijke hobby uitoefent, kan het voorkomen dat je moeite hebt met het vinden van de juiste benodigdheden.

Vanwege het feit dat deze bezigheden geen groot publiek trekken, zoals sport of elektronica wel doen, is de vraag naar bijbehorende producten gering. Daardoor zijn niet in alle steden winkels die gespecialiseerd zijn op deze gebieden. Slechts een handvol steden – vaak alleen de echt grote – heeft een echte ‘feestwinkel’ waar een groot aanbod aan dergelijke producten te vinden is. Gelukkig vind je op het internet wel genoeg webshops die er voor jou zijn. Eén van die sites is vliegeruit.com; een winkel die al twintig jaar bestaat en sindsdien producten verkoopt op het gebied van vrije tijd en vertier. Niet alleen op internet, maar ook in hun eigen vestiging, te Maastricht.

Assortiment

De reden dat Vliegeruit het wel volhoudt in deze economisch lastige tijd, is misschien wel het feit dat ze niet in een ruime maat specialiseren. Ze richten zich wel uitsluitend op een bepaalde hoek wat amusement en vrijetijdsbesteding betreft, maar kleven zich niet vast aan één hobby of sport. Op vliegeruit vind je namelijk producten voor verschillende soorten bezigheden, zoals reeds vermeld. Toch ligt de nadruk op vliegeren (de naam van de winkel verklapt dit ook al een beetje), goochelen en jongleren. Dit zijn stuk voor stuk hobby’s waar je goed materiaal voor nodig hebt. Natuurlijk kun je de illusionist uithangen met een eigen pakje kaarten en van Youtube geleerde kaarttrucs, maar als je echt ambitieus bent, heb je ook andere producten nodig. Hetzelfde geldt voor jongleren; dit kan in principe ook met mandarijnen, maar een vergevorderde jongleur gebruikt ook andere materialen. Daarom vind je op vliegeruit bijvoorbeeld ook vliegers voor kitesurfers, eenwielers voor ervaren jongleurs en boeken met goocheltips voor de beginnende doch ambitieuze illusionist. Zo is er voor iedereen wat nuttigs, zowel voor de beginner als de ervaren rot.

Openingstijden en speeltafels

Op de webshop van Vlieg-er-uit kun je natuurlijk dag en nacht terecht, maar de werkelijke winkel heeft bepaalde openingstijden. Deze vind je hieronder:

Maandag             13:00 – 18:00u
Dinsdag               13:00 – 18:00u
Woensdag           13:00 – 18:00u
Donderdag          13:00 – 21:00u na 21.00u open tot 23.00u Warhammer Clubnight
Vrijdag                 13:00 -18.00u
Zaterdag              10:00 – 18:00u
Zondag                 gesloten (behalve de koopzondagen rond de feestdagen)

Het leuke aan de vestiging in Maastricht is dat er altijd vrij gespeeld mag worden op één van de tien speeltafels. Dit gebeurt voornamelijk op de donderdagen van 21:00 tot 23:00 en op zaterdag, maar je kan altijd langskomen om even te kijken of er tegenspelers in zijn voor een potje. Voor meer informatie hierover, kun je het beste even kijken op de site, waar ook een agenda met betrekking tot deze spellen is.

Contact

Je vindt de vestiging in Maastricht in de Brusselsestraat op het nummer 70. Mocht je niet in de buurt van Maastricht wonen maar heb je toch advies nodig, of heb je gewoon een klein vraagje, dan kun je altijd bellen of mailen. Het telefoonnummer is +31 (0) 43 325 1653, terwijl het e-mailadres info@vliegeruit.com luidt. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord op je vraag.

 

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Davenports Magic: Afscheid van een legendarische magiewinkel
Dananddave.com toont passie voor het goochelaarsvak
Ervaar de magie bij Select Magic
Theory11.com levert schitterende speelkaarten
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>