Deel DIt

Waar kan ik een beursgoochelaar inhuren?

Gaat u binnenkort deelnemen aan een beurs en zoekt u nog een leuke eye catcher? Dan is een beursgoochelaar zeer zeker een goede aanrader.

Online een beursgoochelaar inhuren

Online kunt u altijd wel een professionele goochelaar vinden die zich specialiseert in het optreden op de beursvloer. Er is wel onderscheid in het aanbod. Het verstandigste is om goed te kijken welke beurzen de goochelaar al heeft gedaan. Het is namelijk wel een vak apart, het zijn lange dagen en de goochelaar moet capabel genoeg zijn om het een aantal uren achter elkaar spontaan te blijven volhouden.

Mond tot mond reclame over een beursgoochelaar

Mond tot mond reclame is altijd nog wel het beste in het geval van een beursgoochelaar. Vaak is een persoonlijke referentie het best omdat degene die de goochelaar aanbeveelt de beursmagic al een keer ervaren heeft.
Je kunt vragen hoeveel leads de goochelaar gescoord heeft en hoeveel bezoekers er naar de stand gelokt zijn in het verleden

Bel de beursgoochelaar of je zijn referenties mag bellen

Mocht u via via of online een beursgoochelaar gevonden hebben, vraag dan eens naar zijn referenties en wat nummers om te verifiëren hoe de klanten die hem/haar hebben ingehuurd dit hebben ervaren op de beursvloer.

Vraag eens een beursgoochelaar via social media

De meeste beursgoochelaars zijn ook actief op social media, dus vraag gerust naar de link van hun facebook, twitter of linkedin account. Daar plaatsen ze meestal foto’s en referenties van hun optredens, dus daar zou u ok een goede indruk van kunnen krijgen, zeker als er dan ook op deze social media kanalen reacties van de klant zelf worden blootgegeven. Robin Matrix is ook actief als beursgoochelaar en zou je kunnen benaderen.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>