Deel DIt

Waar kun je het beste een goochelaar huren?

Er zijn verschillende manieren om een goochelaar in te huren. Het kan natuurlijk zijn dat u op een feest, bijeenkomst of event bent geweest waar u zelf een goochelaar aan het werk heeft gezien en een visitekaartje heeft ontvangen. Dan heeft u het entertainment zelf kunnen ervaren en weet u meteen ook wat voor kwaliteit u in huis zou halen voor uw eigen feest, beurs of evenement.

Via Via een goochelaar inhuren

Ook kan het zijn dat u een naam van een goochelaar “van horen zeggen” heeft gekregen, informeer dan bij degene die u deze naam heeft doorgegeven hoe de goochelaar door zijn/haar gasten ervaren is, wat de pluspunten waren van de goochelaar en of er ook nog minpunten waren?

Een andere mogelijkheid is een advertentie in een krant, blad of van een advertentie bij een supermarkt. Vaak hebben deze adverteerders geen website en kunt u nier direct informatie zien, dus hierbij is onze suggestie om de informatie bij de goochelaar op te vragen. Veelal zijn dit amateur goochelaars. Onze suggestie is om de betreffende goochelaar te bellen en zijn informatie, foto’s en eventueel referentie bij de artiest zelf op te vragen.

Online een goochelaar inhuren

Dan is er natuurlijk het internet waar een ruime keuze aan goochelaars te vinden is. Hier zijn goochelaars die zich zelfstandig aanbieden, er zijn professionele goochelaars die verenigd hebben onder één paraplu en er zijn evenementen- en artiestenburo’s die de belangen behartigen van sommige professioneel goochelaars. Op internet zijn zowel amateurgoochelaars als zeer professionele goochelaars te vinden. Wilt u goede professionele goochelaars inhuren bel dan gerust 023-5444297

Een goochelaar inhuren via een evenementenbureau?

Het is ook mogelijk een goochelaar te boeken via een evenementenbureau, vaak huurt u een evenementenbureau in om allerlei zaken te regelen voor uw evenement.
Vaak hebben ze een groot up-to-date database met artiesten van hoge kwaliteit, uiteraard betaald u wel een provisie (meestal 10-40% voor het regelen en ontzorgen van zaken die u anders zelf had moeten regelen.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>