Deel DIt

Waar moet ik opletten bij het boeken van een goochelaar?

De keuze voor een bepaalde goochelaar is een beetje afhankelijk van waar u zelf naar op zoek bent. Gaat het om een bedrijfsevenement met al uw zakenrelaties dan lijkt het niet logisch dat u een goochelaar in gaat zetten die voornamelijk gespecialiseerd is in kinderentertainment. En als u omgekeerd juist op zoek bent naar een kindershow van een goochelaar, dan ook is het niet logisch om een goochelaar in te zetten die zich alleen maar bezig wil houden met zakelijke events.

Hoevaak is de goochelaar al geboekt?

De kwaliteit van de vele goochelaars in Nederland loopt nogal uiteen. Tegenwoordig noemt iedereen die een goocheldoos heeft aangeschaft of een paar goocheltrucjes kent zich al snel een goochelaar. Er is een groot aantal amateur goochelaars die best leuk een aantal trucs vertonen, maar bent u daar wel naar op zoek? Als u kwalitatief entertainment aan uw gasten voor wilt schotelen kunnen wij u een aantal suggesties geven. Kijk bijvoorbeeld goed naar wat er in een biografie geschreven staat van een goochelaar. Kijk eens goed naar de foto’s wat de uitstraling en verzorging van de betreffende magician is.

Reviews van de goochelaar bekijken

Of wat dacht u van referenties, met name die van onafhankelijke partijen (beoordelen.nl, klantenvertellen, kiyoh zijn daar o.a. goede voorbeelden van). Ook kunt u natuurlijk wat referenties bellen om te vragen wat hun ervaring is geweest. In Nederland zijn er ongeveer 15 echt professionele magician te tellen. Zij verstaan hun vak als de beste. Dit betekent overigens niet dat er in het amateurcircuit geen goede entertainers rondlopen, maar blijf in de gaten houden dat goedkoop vaak duurkoop is. Ook in goochelland.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>