Deel DIt

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor goochelaars?

De prijzen van goochelaars variëren heel erg. Een gemiddelde prijs voor een goochelaar is lastig te bepalen omdat het afhankelijk is van verschillende factoren. Er zijn zoveel mogelijkheden om een goochelaar in te zetten, rondlopend of op een podium, met een workshop of voor kinderen. De tijdsduur speelt daarbij ook een rol en natuurlijk de grootte van de act. Gaat het om een one-man show of een illusionistenshow met 5 danseressen.Dus een gemiddelde prijs is niet vast te stellen.

De prijs van een amateur of professionele goochelaar

Maar om een indruk te geven kunnen we vertellen dat er amateurgoochelaars zijn die 100 euro voor een kindershow vragen, terwijl de professionele goochelaars daarvoor een prijs vanaf 400 euro vragen. Het verschil zit hem voornamelijk in de ervaring, het aantal optredens, de referenties, het materiaal dat de goochelaar in de show gebruikt en de verzorging van de goochelaar.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>