Deel DIt

Barbecue organiseren

Een barbecue is geschikt voor bijna alle feestelijkheden. Een barbecue tijdens een bedrijfsfeest is bijvoorbeeld een goede manier om collega’s buiten de werkvloer en op een informele manier beter te leren kennen. Of een verjaardag met een barbecue is een leuke en gezellige gelegenheid om vrienden en familie weer te zien en bij te praten.

Bij het organiseren van een barbecue komt veel kijken. Er moet een goede locatie gezocht worden; er moet voor de juiste materialen gezorgd worden; er moet voldoende te eten en te drinken zijn. Vaak wordt entertainment over het hoofd gezien. Uiteraard is entertainment tijdens een barbecue niet absoluut noodzakelijk, maar het maakt de barbecue wel een stuk leuker en zorgt voor een onvergetelijke avond.

Tafelgoochelen

Ideaal voor tijdens een barbecue is het tafelgoochelen. Tijdens het tafelgoochelen gaat de goochelaar de verschillende tafels langs waar de gasten aan zitten of staan. Terwijl hij een aantal trucs laat zien maakt hij met hen een praatje. Doordat hij de gasten mee laat doen met zijn trucs betrekt hij ze bij zijn show en wordt het tafelgoochelen zeer interactief. De vereisten zijn laag, net als de voorbereidingen. Het effect is daarentegen erg groot en direct merkbaar.

Centrale act

Als spectaculaire opening, geweldig middenstuk of spetterende afsluiter kan de goochelaar ook de centrale act opvoeren. Tijdens de centrale act voert de goochelaar zijn beste trucs ten tonele. Door zijn gevoel voor show en timing, en met behulp van licht- en geluidseffecten zet hij een geweldige show neer. De goochelaar kan de show op uw wensen baseren. Zo kan hij bijvoorbeeld een thema naar uw keuze in zijn show verwerken, of belangrijke personen bij de act betrekken.

Om de centrale act op te voeren, moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Dit zijn onder andere de afmetingen van de locatie en de brandveiligheid. Tijdens de planning van de show komt de goochelaar of één van zijn assistenten persoonlijk met u de locatie bekijken. Op die manier kan de goochelaar een zo vermakelijk mogelijke show voor u neerzetten. De centrale act is ook erg goed te combineren met het tafelgoochelen.

De Speciale Kindershow

Speciaal voor kinderen heeft de goochelaar een kindershow. De kindershow is zo ingericht dat zelfs de allerkleinste kinderen van de show kunnen genieten. De act is vrolijk en grappig, en spannende trucs worden vermeden. Door de kinderen te laten assisteren en op het podium te roepen laat de goochelaar hen actief meedoen in de act. Hierdoor blijven de kinderen geboeid kijken en luisteren. De kindershow is vrolijk en interactief. Een gegarandeerd succes voor kinderen van alle leeftijden!

Een barbecue organiseren? Robin inhuren?

Robin Matrix behoort tot de beste goochelaars van Nederland. Hij won in Nederland, België en Japan prijzen (waaronder Beste Goochelaar van Nederland) en heeft al meer dan 1600 optredens gespeeld. Door zijn ervaring en kwaliteit is Robin Matrix een veelgevraagd entertainer. Hij trad al op voor vele particulieren, maar ook voor grote en kleine bedrijven, scholen en sportverenigingen. Robin in werkzaam in heel Nederland en zelfs daarbuiten, en rekent geen reiskosten. Voor entertainment tijdens uw barbecue is Robin Matrix wie u zoekt!

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>