Deel DIt

Een Bbq organiseren?

Als het lekker weer is, is er niets geschikter dan gezellig samen barbecueën! Veel mensen vinden het echter een hoop gedoe waar een hoop organisatie bij komt kijken terwijl dat in werkelijkheid reuze meevalt! In dit bericht hebben wij 9 toptips voor het organiseren van een BBQ verzameld.

Tip 1 – Kies perfecte datum

Als het mooi weer is, is een BBQ organiseren extra leuk. Houd dus het weer goed in de gaten bij het kiezen van de dag.

Tip 2 – Werk altijd veilig

Hitte en vuur zijn twee dingen die altijd samen gaan met een BBQ. Zorg daarom dat u hittebestendige handschoenen en een schort draagt. Ook is het belangrijk dat u nooit zomaar spiritus of olie op het vuur gooit. Dit veroorzaakt steekvlammen.

Tip 3 – Kies een geschikte BBQ

Er zijn veel verschillende soorten BBQs op de markt, maar kijk bij de aanschaf ervan altijd voor welke doeleinden hij gebruikt kan worden en of deze bij uw locatie en wensen past.

Tip 4 – Gebruik de goede tools

Om te zorgen dat het verloop van de BBQ zo makkelijk mogelijk gaat is het verstandig om in een aantal hulpstukken te investeren zodat u niet hoeft te rotzooien met vorken. Koop een goede snijplank, een scherp mes en een ijzeren spatel en tang.

Tip 5 – Bedenk een aantal bijgerechten

Bijgerechten staan niet alleen leuk op tafel, maar zijn altijd populair. Een bord is immers niet compleet zonder een salade, pasta of brood met diverse smeersels.

Tip 6 – Wacht niet met het schoonmaken van de BBQ

Als u te lang wacht met het schoonmaken van de BBQ zullen de aangebakken stukjes hard worden en moeilijk te verwijderen zijn. Verstandig is het dus om de barbecue schoon te maken zolang die nog warm is. Wrijf een halve citroen over het rooster en krab de restjes er daarna af. Zo heeft u veel langer plezier van uw aankoop!

Tip 7 – Varieer eens vegetarisch

Veel mensen denken dat een BBQ gepaard gaat met vlees en vis, maar hoeft niet het geval te zijn. Er zijn vleesvervangers die prima op de BBQ kunnen, maar denk zeker ook aan heerlijke groentespiesen, maïskolven en bruchetta.

Tip 8 – Steek de BBQ op tijd aan

Omdat een hete BBQ een vereiste is, moet u uw BBQ op tijd aansteken. Het duurt namelijk even voordat de kolen en het rooster warm zijn. Als uw BBQ niet heet is zal het vlees gaan plakken en dat wilt u niet. Daarnaast gaart het vlees beter als de BBQ heet is, vlees dat niet gaar genoeg is is zelfs gevaarlijk!

Tip 9 – Zorg voor extra entertainment voor bij het eten

Om uw avond compleet te maken kunt u een act inhuren die u tijdens het eten vermaakt. Een uitstekende keuze zou een goochelaar zijn. Robin Matrix geeft shows door het hele land en is een expert op dit gebied. Maak uw avond dus extra speciaal met verrassend entertainment.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>