Deel DIt

BBQ Goochelaar inzetten?

Een BBQ is een gezellig etentje in de open lucht. Of het nou in het park, in de achtertuin of op het strand is, een BBQ valt altijd goed in de smaak bij alle aanwezigen. Op het barbecuerooster worden vlees, groenten en fruit gebraden. Doordat er geen vaste maaltijden en andere verplichtingen zijn zoals bij een normaal diner hangt er tijdens een BBQ altijd een aangename en ontspannen atmosfeer. Als de zon dan ook nog eens schijnt en de temperatuur aangenaam is, is een BBQ een waar feest.

Een BBQ is voor bijna alle feestelijkheden te organiseren.

  • Ter viering van een verjaardag naar het park om daar met zijn allen te eten en bij te praten;
  • Als diner tijdens een familiedag of familiefeest. Door de ontspannen sfeer heeft iedereen het naar zin en gaat iedereen gemoedelijk met elkaar om;
  • Als bedrijfsfeest: een BBQ op een bedrijfsfeest is de ideale manier om collega’s op een informele manier met elkaar om te laten gaan;

Een goochelaar kan bij uw BBQ voor entertainment zorgen. Hierdoor wordt de BBQ niet alleen een aangename, ontspannen dag, maar ook spectaculair en verbazingwekkend.

Tafelgoochelen het meest ingezet voor een bbq

Het tafelgoochelen is uitermate geschikt voor tijdens een BBQ. Net als een BBQ heeft het tafelgoochelen namelijk een zeer ontspannen en open sfeer. Tijdens het tafelgoochelen gaat de goochelaar de tafels van de gasten langs. Hij maakt een praatje en voert intussen een aantal trucs uit. Door de gasten mee te laten doen tijdens de trucs betrekt hij hen bij de show, en wordt het tafelgoochelen dus erg interactief.

Podium act bij een bbq?

De centrale act is de meest spectaculaire act van de goochelaar. Hij laat zijn beste trucs zien en zet met behulp van licht- en geluidseffecten een spetterende show neer. De centrale act is zeker het hoogtepunt van uw BBQ. De act kan als opening of spectaculaire afsluiter ingezet worden, of juist midden op de avond. De centrale act kan ook op uw wensen toegespitst worden. Zo kan de goochelaar belangrijke mensen in de show verwerken, of een door u gekozen thema aanhouden.

Voor de centrale act moet aan een aantal voorwaarden voldaan worden. Hiertoe behoren onder andere de brandveiligheid van de ruimte en de afmetingen van de gekozen locatie. Met een BBQ in de open lucht zullen de voorwaarden waarschijnlijk geen problemen opleveren.

De centrale act is erg goed te combineren met het tafelgoochelen.

Kindershow bij de bbq?

Als er kinderen aanwezig zijn bij uw BBQ, is een kindershow wellicht iets voor u! De kindershow is zo gemaakt dat kinderen van alle leeftijden mee kunnen genieten. Spannende trucs worden vermeden en vervangen door grappige en vrolijke trucs. Door de leuke omgang van de goochelaar met de kinderen blijven ze geboeid en met plezier kijken.

Goochelaar Robin Matrix tijdens de bbq

Robin Matrix is één van de beste goochelaars van Nederland. Hij won al verschillende prijzen (waaronder Beste Goochelaar van Nederland) en trad op in binnen- en buitenland. Met meer dan 1600 optredens is Robin Matrix ook nog eens zeer ervaren. Hij werkte al voor grote en kleine bedrijven, scholen, sportclubs en vele particulieren.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>