Deel DIt

Bedrijfsfeest organiseren?

Bedrijfsfeest organiseren? 10 tips! Als u van plan bent een bedrijfsfeest te organiseren is het natuurlijk belangrijk dat alles goed verloopt. Bedrijven hoeven niet altijd al te serieus te zijn, plezier en werk gaan prima samen! Onderstaande tips maken dat uw bedrijfsfeest een grandioos succes zal zijn.

1: Kijk voor hoeveel deelnemers het feest is en welk budget er gebruikt kan worden

Allereerst is het belangrijk uit te zoeken voor hoeveel mensen het feest zal zijn en hoe groot het budget is. Misschien moet u om extra budget vragen of de gasten of een deel van het feest in hun eigen tijd plaats kan vinden. Voor een leuk idee mag immers best wat vrije tijd opgeofferd worden, toch! Kijk goed wat de mogelijkheden zijn voor het aantal deelnemers in combinatie met het maximale budget.

2: Zoek een leuk programma uit

Aan de hand van de bovenstaande criteria blijven er waarschijnlijk een aantal opties over. Filter deze opties naar uw opinie (wat vinden de deelnemers leuk?).

3: Vraag offertes aan

Misschien kunt u met een grote groep wel groepskorting krijgen. Bij het boeken is het belangrijk om hierom te vragen!

4: Regel vervoer

Het is leuk om gezamenlijk naar de locatie te gaan. Dit kan met een bus of met de trein. Indien dit niet mogelijk is moet er misschien iets met carpoolen geregeld worden.

5: Nodig de deelnemers uit

Het is belangrijk hierbij zo overzichtelijk mogelijk te werk te gaan. Allereerst is een leuke uitnodiging van belang. Aan een kleine groep kunt u het idee persoonlijk voorleggen, bij een grote groep is misschien een klein relatiegeschenk bij de uitnodiging een leuk idee.

6: Regel alles!

Zorg ervoor dat u van alle deelnemers mobiele nummers, dieetgegevens en eventueel een voorkeur voor het programma heeft. Ook is het belangrijk dat u het vervoer verzorgt en dit niet aan de deelnemers zelf over laat.

7: Zorg dat iedereen mee gaat

Als uw bedrijfsfeest niet tijdens werktijd plaats kan vinden, zullen sommige deelnemers afwegingen moeten maken. Door een bijzonder uitje te organiseren zal iedereen toch meegaan. Zorg dus voor een enthousiaste uitnodiging – maak het vooral leuk!

8: Neem van tevoren nog eens alles door

Heb je alle gegevens? Klopt alles nog? Zijn er geen afmeldingen? Is de weersverwachting naar wens? Als het antwoord op al deze vragen ‘ja’ is, dan is alles in orde.

9: Herinner alle deelnemers een dag van tevoren

Iedereen vergeet wel eens wat, stuur dus een notificerende mail of sms de dag voordat het bedrijfsfeest plaats zal vinden.

10: Tijdens het uitje

Goede herinneringen aan het bedrijfsfeest zijn belangrijk, maak dus foto’s en een filmpje. Ervoor zorgen dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft spreekt voor zich.

Bonustip bedrijfsfeest organiseren!

Misschien denk u er niet gelijk aan, maar een goochelaar kan een leuke invulling van uw bedrijfsuitje zijn. De goochelaar Robin Matrix is een uitstekende goochelaar met een uitgebreid portfolio. Hij kan een spectaculaire centrale act geven, maar ook een goochelcursus is een optie. De deelnemers zullen smullen van zijn aanwezigheid. Uw bedrijfsfeest is hiermee gegarandeerd een groot succes!

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>