Deel DIt

Binnenkort een borrel organiseren?

Een borrel organiseren lijkt veel makkelijker dan dat het werkelijk ook is. Want een borrel is over het algemeen een sociale gelegenheid waar catering wordt verzorgd in de vorm van drankjes en hapjes.

Een borrel organiseren is bijvoorbeeld een leuke manier om een verjaardag of het behalen van je diploma te vieren. Maar er komt natuurlijk veel kijken bij het organiseren van een borrel, want hoe je dit nu eigenlijk het beste? Welke hapjes moet je in huis halen en welke gasten moet je nu wel en niet uitnodigen? Er zijn dan ook een aantal stappen

Borrel organiseren in stappen:

Stap 1: Uitnodigen van de gasten

Wanneer je een borrel organiseert heb je natuurlijk wel gasten nodig. Maar hoe kunnen de gasten nu weten dat je een borrel gaat organiseren? Juist door een uitnodiging te sturen! Dat kun je natuurlijk via de post doen, maar ook snel via de e-mail. Het is dan natuurlijk wel verstandig om neer te zetten hoe laat de borrel begint en waar de borrel is.

Stap 2: De locatie van de borrel

Een borrel kan natuurlijk niet zonder een locatie. Waar ga je bijvoorbeeld je verjaardag vieren? Doe je dit binnen in het huis, in de tuin of toch maar speciaal een zaal huren? Heeft je borrel een thema en moet de locatie zo ook ingericht worden naar dit thema? Allemaal vragen die je maar beter wel beantwoord kunt hebben.

Stap 3: Begin op tijd met de voorbereidingen

Het is verstandig om op tijd met de voorbereidingen van je borrel te beginnen. Denk aan de drankjes en hapjes die je wilt serveren. Begin daarnaast niet een uur voor de borrel met tafels in te dekken, maar doe dit ruim te voren. En regel natuurlijk ook op tijd je entertainment voor de avond!

Huur Robin Matrix in als entertainment voor de borrel

Zoals je kon lezen is het belangrijk om op tijd met de voorbereidingen te beginnen. En wat is een borrel zonder entertainment! Natuurlijk kun je ervoor kiezen om zachtjes de muziek op de achtergrond te laten aanstaan, maar je wilt natuurlijk wel iets origineels!

Borrel organiseren, maar toch orgineel zijn?

En als je wat origineels wilt, dan doe je er goed aan om Robin Matrix in te huren! Robin Matrix is een jonge en getalenteerde goochelaar die weet hoe hij gasten moet vermaken met zijn goocheltrucs. Zijn goochelshows zijn spectaculair en zeker de moeite waard.

Daarnaast betrekt Robin zijn publiek graag bij zijn acts. Dit zorgt vaak voor positieve commotie en verbazing. Je doet er dus zeker goed aan om Robin als entertainment voor je borrel te huren. Zo kun je dat al afstrepen bij het organiseren van je borrel.

Dus ben je nieuwsgierig geworden naar wat Robin voor jou en je borrel kan betekenen? Dan is het verstandig dat je snel contact met Robin opneemt! Hij vertelt je graag wat hij voor je kan betekenen! Dus waar wacht je eigenlijk nog op? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en verbaas je hoe betaalbaar Robin Matrix wel niet is!

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

  • Nouwens schreef:

    ik zou graag de kosten weten van een middag entertainment ?

    gr jessica

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

    >