Deel DIt

Bruiloftfeest organiseren

De bruiloftsdag moet natuurlijk de dag van uw leven worden! Om dit voor elkaar te krijgen is een goede voorbereiding van groot belang. Dit bericht zal in verschillende stappen begeleiding bieden bij uw organisatie. Als u elke stap goed doorloopt, bent u zeker van een geweldige dag!

Stap één!

Het is verstandig een bruiloft ruim van tevoren te organiseren. Dit is zo omdat sommige locaties erg populair (en dus volgeboekt) zijn en u misschien moet sparen voor deze dag. De volgende zaken moeten op dit moment geregeld worden:

Bedenk wat voor bruiloft u wilt. Zet uw dromen op een rij, maar bekijk ook wat realistisch is.

Maak een begroting. Hoeveel geld kan/wil u uitgeven? Misschien is een kleine bruiloft met een mooie huwelijksreis wel veel leuker dan een groot feest! Kijk ook of uw ouders of de ouders van uw partner wellicht willen bijdragen.

Beslis hoeveel gasten er mogen komen en wie dit zijn. Bedenk daarbij welke gasten bij de ceremonie aanwezig zullen zijn, welke bij het feest en eventueel welke bij het diner.

Bekijk waar uw trouwerij plaats zal vinden en reserveer deze locatie(s) indien dit mogelijk is.

Maak een tijdsplanning. Wanneer zal de ceremonie plaatsvinden en hoe laat begint het diner? Kijk hierbij goed naar de reistijden van uzelf en de gasten. Om 11:00 uur een ceremonie als sommige gasten meer dan 4 uur reistijd hebben is natuurlijk geen goed idee.

Misschien is het een goed idee om van een weddingplanner gebruik te maken. Deze kan alle bovenstaande zaken voor u regelen.

Stap twee!

Ongeveer een half jaar voor de grote gebeurtenis moet u of de weddingplanner weer aan de slag. In deze tijd is het belangrijk een trouwauto, een liveband en een (professionele) fotograaf te regelen. Ook moet u nu een ceremoniemeester aanstellen en de getuige met bruidskinderen uitkiezen. Maak een definitieve gastenlijst en verstuur uitnodigingen. Bij deze uitnodigingen zou u eventueel een cadeaulijst kunnen toevoegen. Als u nog geen ringen en/of trouwkleding heeft aangeschaft, is het verstandig deze zo snel mogelijk te kopen.

Bruiloftsfeest organiseren stap 3!

Ongeveer een maand voor het huwelijk moet u nog een aantal zaken regelen:

Verstuur herinneringen naar alle genodigden. Niemand mag deze mooie dag namelijk missen!

Pas uw trouwkleding nog eens en laat deze eventueel vermaken.

Bezoek een schoonheidsspecialist en ga naar de kapper voor een proefkapsel.

Praat met de ceremoniemeester over de taakverdeling en ga na of de planning klopt.

Belangrijk! Bezoek het gemeentehuis om in ondertrouw te gaan. Als u dit niet twee weken van tevoren doet kan het feest niet doorgaan!

Entertainment tijdens uw bruiloftsfeest

Om uw bruiloft extra speciaal te laten zijn, kunt u besluiten entertainment in te huren. Een goed voorbeeld van zulk entertainment is de goochelaar Robin Matrix. Hij heeft enorm veel ervaring met huwelijken en zal uw dag omtoveren tot een succes. Omdat Robin Matrix een veelgevraagde goochelaar is (en terecht!) is het verstandig ongeveer een half jaar van tevoren contact met hem op te nemen.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>