Deel DIt

Event organiseren?

Wie weet heeft u binnenkort wel iets te vieren. Uw bedrijf bestaat bijvoorbeeld 5 jaar, u bent 10 jaar getrouwd of u heeft een reünie met uw oude middelbare schoolklas. Als u hiervan de organisator bent, wilt u natuurlijk dat het event goed verloopt. Het is belangrijk dat de mensen zich niet vervelen en dat zaken als de catering goed geregeld zijn. Lees hier 8 ideeën die u kunt gebruiken als u een event gaat organiseren.

Huur een bandje in!

Een band zorgt al heel snel voor een gezellige sfeer op een event. Mensen kunnen lekker nakletsen met prettige muziek op de achtergrond. Het is wel belangrijk op een paar dingen te letten. De band mag bijvoorbeeld niet te hard spelen, let hierbij onder andere op de akoestiek van de ruimte. Ook moet de muziek die de band speelt niet storend aanwezig zijn. Populaire muziek of jazz doen het vaak goed.

Organiseer een dansworkshop!

Dit werkt ook erg goed in combinatie met een band. Veel mensen vinden het leuk om een nieuwe dans te leren die ze met hun partner kunnen uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan salsadansen. Het hoeft niet moeilijk te zijn dit te organiseren; u heeft alleen een man en een vrouw nodig die de dans al beheersen. Zij kunnen de technieken voordoen en uitleggen aan de rest, zodat men al snel goed kan dansen!

Verzin iets voor de kinderen

Als er redelijk veel kinderen op uw event aanwezig zullen zijn, moeten deze ook vermaakt worden. Ze kunnen niet de hele tijd bij de pratende volwassenen staan. U kunt bij entertainment voor kinderen denken aan een clown, een springkussen of een goochelaar. Over de laatste kunt u verderop meer lezen.

Laat mensen speeches houden

Wanneer u het event vanwege een belangrijke gebeurtenis organiseert, zoals een bruiloft of jubileum, kan het leuk zijn mensen een speech te laten houden. U kunt dit aan de gasten vragen of hen zichzelf laten opgeven. Een leuke speech zet direct de goede toon voor de rest van het event!

Verras de mensen om wie het draait

Bij een bruiloft of huwelijksdag staan er twee mensen in het zonnetje. Zorg er dan voor dat dit ook echt gebeurt! Vraag aan elke gast bijvoorbeeld een bijdrage voor een groot cadeau, of laat ze allemaal een klein cadeautje meenemen.

Een toneelstuk of dans

U kunt er tevens voor kiezen een centrale act te boeken. Leuke ideeën hiervoor zijn bijvoorbeeld dansgroepen of een luchtig en grappig toneelstuk (het liefst met betrekking op het event!). Dit zorgt voor een leuke sfeer op uw evenement.

Cabaret

Ook cabaret doet het vaak erg goed op een event. Een leuke cabaretier zorgt dat mensen een vrolijke bui krijgen en een gemeenschappelijke ervaring hebben, waar ze op het evenement over verder kunnen praten.

Goochelaar voor uw event?

Een zeer goede centrale act is een goochelaar. Het voordeel van een goochelaar is dat hij zowel een grote, centrale act kan houden als dat hij langs tafels gaat om daar zijn trucs te vertonen. Een goochelaar is leuk vermaak voor jong en oud! De goochelaar zorgt dat de mensen een beetje loskomen en met elkaar beginnen te praten; handig als de gasten elkaar niet zo goed kennen. Kortom, een goochelaar past in elke situatie! Een goede goochelaar in Nederland is Robin Matrix, die meer dan 150 shows per jaar geeft. Hij kan ook op uw evenement komen!

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>