Deel DIt

Huwelijk organiseren

Een huwelijk is voor veel mensen de mooiste dag van hun leven. Op de dag van het huwelijk verbinden ze zich officieel voor het leven aan hun partner. Tijdens het huwelijksfeest wordt gedanst, gezongen, worden er speeches gehouden en wordt er taart gegeten. Het huwelijksfeest kan echter onvergetelijk worden gemaakt door het juiste entertainment. Een goochelaar biedt dit entertainment. Met een spectaculaire, gezellige en interactieve show maakt hij het huwelijk ongetwijfeld tot een geweldige gebeurtenis.

De Centrale act op elke locatie

De meeste memorabele act van de goochelaar is ongetwijfeld de centrale act. Dit is de grootste show van de goochelaar, waarin hij zijn beste en meest verbazingwekkende trucs vertoont. Door het bruidspaar bij zijn show te betrekken kan de goochelaar hen tot het middelpunt van de aandacht maken. Met behulp van licht- en geluidseffecten maakt de goochelaar een groots spektakel van de show.

Om de veiligheid van de gasten en het succes van de show te garanderen moet voor de opvoering van de centrale act aan een aantal voorwaarden voldaan worden. Hiertoe behoren onder andere de brandveiligheid van de gekozen locatie, en de afmetingen van de locatie. De goochelaar of één van zijn assistenten komt persoonlijk langs om samen met u de locatie te bekijken. Op basis van dit bezoek ontwerpt de goochelaar de ideale show voor het huwelijksfeest.

Tafelgoochelen tijdens huwelijk

Het tafelgoochelen is een zeer gezellige en persoonlijke act. De goochelaar gaat tijdens het tafelgoochelen de tafels van de gasten langs. Hij maakt een praatje en doet samen met de gasten een aantal; trucs. Door de gasten bij het tafelgoochelen te betrekken maakt de goochelaar er een zeer interactieve show van. Tijdens en na het bezoek van de goochelaar aan hun tafel, hebben de gasten een gespreksonderwerp. Hierdoor komt het gesprek makkelijker op gang. Door de persoonlijkheid en de open sfeer van het tafelgoochelen worden de gasten op hun gemak gesteld en gaan ze open en ontspannen met elkaar om.

De voorbereidingen en vereisten voor het tafelgoochelen zijn minimaal. Het resultaat en het effect op de sfeer en de aanwezigen is echter groot en gelijk merkbaar.

Het tafelgoochelen is zeer goed te combineren met de centrale act.

Een Kindershow voor de kids

Voor de jongere aanwezigen bij het bruiloftsfeest kan de goochelaar een speciale kindershow spelen. Samen met de kinderen maakt hij een vrolijke en interactieve act, waarin spannende en enge trucs worden vermeden. Hierdoor kunnen zelfs de kleinste en jongste kinderen meegenieten van het magische entertainment. De goochelaar gaat leuk met de kinderen om en laat het actief meedoen in zijn show. Hierdoor blijven de kinderen geboeid kijken en luisteren, en houden ze er gegarandeerd geweldige herinneringen aan over.

Goochelaar Robin Matrix tijdens uw huwelijk

Robin Matrix is één van de beste en meest ervaren goochelaars van Nederland. Met zijn spetterende shows won hij in binnen- en buitenland al vele prijzen (waaronder Beste Goochelaar van Nederland in 2006). Robin Matrix is een veergevraagd entertainer, dankzij zijn ervaring, kwaliteit en goede service. Robin Matrix is werkzaam in heel Nederland en zelfs daarbuiten, en rekent geen reiskosten.

Voor uw huwelijksfeest is Robin Matrix ongetwijfeld de beste keus![/fusion_text][separator style_type=”none” top_margin=”20″ bottom_margin=”” sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””][modal name=”offerte” title=”Contact formulier” size=”” background=”#ffffff” border_color=”#333333″ show_footer=”no” class=”” id=”2″][/modal][fusion_text][shareaholic app=”share_buttons” id=”7758772″][/fusion_text][/two_third][one_third last=”yes” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][separator style_type=”none” top_margin=”20″ bottom_margin=”” sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””][fusion_text][modal_text_link name=”borrel-organiseren”][imageframe lightbox=”” style_type=”” bordercolor=”” bordersize=”” stylecolor=”” align=”” animation_type=”fade” animation_direction=”up” animation_speed=”1″ class=”” id=””]huwelijk goochelaar[/imageframe][/modal_text_link][/fusion_text][modal name=”borrel-organiseren” title=”Robin Matrix promotie video” size=”large” background=”#ffffff” border_color=”#333333″ show_footer=”no” class=”” id=””][youtube id=”_aVMHMQmejg” width=”900″ height=”600″ autoplay=”no” api_params=”” class=””]

[button link=”/contact” color=”custom” size=”xlarge” type=”flat” shape=”round” target=”_blank” title=”” gradient_colors=”transparent” gradient_hover_colors=”rgba(255, 255, 255, 0.15)” accent_color=”rgba(0,0,0,.5)” accent_hover_color=”#333333″ bevel_color=”” border_width=”2px” shadow=”no” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”shake” animation_direction=”up” animation_speed=”0.5″ class=”” id=””]Offerte aanvragen[/button][/modal][separator style_type=”none” top_margin=”50″ bottom_margin=”” sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””][accordian class=”” id=””][toggle title=”Goochelaar tijdens huwelijk?” open=”no”]Deze act is breed inzetbaar. Op elk feest waar de gasten open staan om plezier te hebben, laat Robin Matrix graag zijn interactieve trucs zien. De gasten zullen blij verrast zijn van Robin’s komst aan hun tafel of gesprekskring.[/toggle][toggle title=”Tijdsduur huwelijk goochelen?” open=”no”]De tijdsduur waarover Robin deze act kan uitvoeren, is afhankelijk van het programma en de lengte uw borrel. Graag overleggen we met u van tevoren welke tijdsduur in onze optiek de grootste impact zal achterlaten op uw gasten.[/toggle][toggle title=”Voor wie is huwelijk goochelen?” open=”no”]Tafelgoochelen is erg persoonlijk. Met kleine trucs verbaast Robin uw gasten. Zijn uw gasten jong of oud? Robin heeft de ervaring om in te spelen op eigenlijk elke situatie.[/toggle][toggle title=”Wat kost een huwelijk goochelaar?” open=”no”]Robin Matrix werkt conform een prijslijst. Wanneer u vrijblijvend een offerteaanvraag doet (via de contactpagina), dan wordt alle informatie u zo snel mogelijk toegestuurd.[/toggle][/accordian][separator style_type=”none” top_margin=”50″ bottom_margin=”” sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””][button link=”” color=”custom” size=”xlarge” type=”flat” shape=”round” target=”_blank” title=”” gradient_colors=”transparent|” gradient_hover_colors=”rgba(255, 255, 255, 0.15)|” accent_color=”rgba(0,0,0,.5)” accent_hover_color=”#333333″ bevel_color=”” border_width=”2px” shadow=”yes” icon=”fa-file-text-o” icon_position=”left” icon_divider=”no” modal=”offerte” animation_type=”bounce” animation_direction=”up” animation_speed=”1″ alignment=”center” class=”” id=”1″]Offerte aanvragen[/button][separator style_type=”none” top_margin=”50″ bottom_margin=”” sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””][fusion_text]

Reviews huwelijk goochelaar:

[show-testimonials alias=’landingspagina’]

[/fusion_text][separator style_type=”none” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””][/one_third][/fullwidth][fusion_text]

[/fusion_text]

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>