Deel DIt

Huwelijksreceptie organiseren?

Een huwelijksreceptie houden is een eeuwenoude traditie. Over het algemeen wordt de receptie na de verbintenis en vóór een eventueel diner gehouden. Het voordeel van een huwelijksreceptie is dat u erg veel mensen uit kunt nodigen. Wanneer u dus graag uw geluk met een grote groep mensen wilt delen, is een huwelijksreceptie hier uitermate geschikt voor. Dit bericht zal u meer informatie geven over de zaken die belangrijk zijn om uw huwelijksreceptie een groot succes te maken.

Datum en locatie

Het is belangrijk de datum ruim van tevoren vast te stellen. Natuurlijk wilt u graag op een prachtige locatie genieten met uw genodigden. Zulke locaties zijn meestal al ver vooruit volgeboekt (soms meer dan een jaar!), zorg er dus voor dat u op tijd bent. Zorg er zeker ook voor dat de locatie groot genoeg is voor het aantal gasten dat u wilt ontvangen. Ook is het wijs eerst te kijken of ook het eten en drinken naar wens op de locatie vormgegeven kan worden.

Welke drank moet u op een huwelijksreceptie aanbieden?

Hoewel bij het diner met de belangrijkste gasten pas de beste drank aangebroken zal worden, is het belangrijk om ook voor de algemene gasten iets speciaals uit de kast te trekken. Hieronder staan afhankelijk van uw soort huwelijk een aantal tips:

·         Traditioneel: witte wijn, muskaatwijn of champagne van hoge kwaliteit zijn een uitstekende keuze.

·         Plechtig: bij een plechtig huwelijk kan droge of zoete witte wijn niet ontbreken. Eventueel kunt u ook kiezen voor een vintage champagne.

·         Origineel: momenteel zijn cocktails helemaal in. Als u kiest voor een modern huwelijk kan u er dus een waar cocktailfeest van maken!

Moet ik eten aanbieden?

Locaties voor huwelijksrecepties ontvangen altijd vragen betreft het eten dat ‘normaliter’ wordt aangeboden aan de gasten. Als u na de receptie van plan bent uitgebreid te gaan dineren, is het belangrijk om het eten zoveel mogelijk te beperken. Lekkere hapjes echter mogen natuurlijk niet ontbreken! Denk bijvoorbeeld aan aperitiefhapjes en diverse zoete en zoute borrelhapjes.

Een centrale plaats voor het nieuwe echtpaar

Het moet op een speciale dag als deze natuurlijk duidelijk zijn wat er gevierd wordt! Behalve dat u zelf opvallend gekleed kunt gaan, is het ook mogelijk met de eigenaar van de locatie af te spreken dat hij voor een opvallend plekje zorgt. U kunt hier vervolgens gaan staan, zodat uw gasten u eenvoudig kunnen vinden. Eventueel kunnen ook de cadeaus hier gegeven worden. Het is handig om de cadeaus in een afgesloten ruimte neer te zetten nadat ze gegeven zijn. U zou iemand die u goed kent kunnen vragen dit voor u te doen, zodat u zonder zorgen kunt genieten van de huwelijksreceptie.

Genieten van de huwelijksreceptie!

Zolang u de bovenstaande punten goed op orde heeft, zal uw huwelijksreceptie zeker een groot succes worden. U en uw gasten kunnen op een prachtige locatie genieten van lekkere drank en hapjes. U kunt extra genieten door een extra act in te huren, bijvoorbeeld in de vorm van een goochelaar. Robin Matrix is uitermate geschikt voor bruiloften door zijn jarenlange ervaring en talent! Hij zal uw trouwerij tot een gegarandeerd succes maken.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>