Deel DIt

Kerstborrel organiseren?

Een kerstborrel organiseren is vaak een taak waar niet veel mensen op zitten te wachten. Het kan namelijk ontzettend stressvol zijn, terwijl dat helemaal niet zo hoeft te zijn.

De fout die de meeste mensen maken is dat ze een kerstborrel organiseren en daar te makkelijk over nadenken. En vooral niet nadenken over de dingen die ze nodig hebben en deze vergeten. Dit zorgt ervoor dat de meeste mensen in de stress schieten en daardoor het plezier in het organiseren van een kerstborrel kwijtraken.

Vergeet dan ook niet dat het een zware taak kan zijn om een kerstborrel te organiseren. Je moet met een kerstborrel bijvoorbeeld denken aan:

-Drankjes
-Hapjes
-Tafels
-Diëten van gasten
-Allergieën van gasten
-Entertainment
-Locatie

Je moet dus onbewust van te voren al van veel dingen op de hoogte zijn en natuurlijk al regelen. Daarom is eigenlijk een goede voorbereiding ontzettend belangrijk. Hier lees tips hoe je het beste een kerstborrel kunt organiseren.

Goede voorbereiding

Je zag hem net al langs komen, maar een goede voorbereiding is echt het halve werk. Een goede voorbereiding zorgt er vooral voor dat je minder stress krijgt voor de kerstborrel. Wanneer je goed voorbereid kun je ook snel achter knelpunten komen en deze snel oplossen en niet op de dag zelf van de kerstborrel.

Locatie van de kerstborrel

Niet geheel onbelangrijk natuurlijk, de locatie. De locatie moet vaak al maanden van te voren geboekt worden, behalve als het natuurlijk bij je thuis is. Ook wanneer je alles wilt versieren is het verstandig om van te voren te weten waar de locatie is.

Verstuur de uitnodigingen op tijd

De uitnodigingen is misschien nog wel het belangrijkste van allemaal. De uitnodigingen moeten natuurlijk naar alle gasten verstuurd worden en wat er op staat is nog belangrijker. Vergeet bijvoorbeeld niet de locatie goed uit te leggen met misschien een kleine routebeschrijving. Een aangegeven tijd waarop de kerstborrel begint is misschien ook niet geheel onverstandig.

Regel het kerst entertainment met Robin Matrix!

Maar het belangrijkste van de kerstborrel is toch wel de entertainment. Zacht de muziek aan is ook niet altijd wat. Je wilt natuurlijk je gasten vermaken op de kerstborrel, maar hoe kun je dat het beste doen?

Dat doe je door entertainer Robin Matrix in te huren. Robin is een professionele goochelaar die al meer 1500 optredens heeft gedaan in Nederland als in het buitenland. Robin is een bekende goochelaar die al in meerdere tv-programma’s heeft opgetreden en meerdere bedrijven heeft vertegenwoordigd op beurzen en evenementen. Bedrijven zoals IKEA, ING en Campina hebben al van de goochelkunsten van Robin Matrix mogen genieten.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Robin voor jouw kerstborrel kan betekenen? Het organiseren van entertainment voor je kerstborrel is nog nooit zo makkelijk geweest. Wanneer je Robin inhuurt, dan ben je verzekerd van top entertainment tijdens je kerstborrel. Dus waar wacht je eigenlijk nog op? Vraag nu je offerte vrijblijvend aan en huur Robin nu in!th]

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>