Deel DIt

Hoe een Nieuwjaarsborrel organiseren?

Een nieuwjaarsborrel is een sociale gelegenheid waarbij drankjes en hapjes worden geserveerd. Een nieuwjaarsborrel is natuurlijk om het begin van het nieuwe jaar te vieren. Een nieuwjaarsborrel kan op werk gegeven worden, maar natuurlijk ook thuis met familie en vrienden. Maar een nieuwjaarsborrel organiseren is vaak moeilijker dan de meeste mensen denken. Daarom hebben wij voor jou een paar tips op een rij gezet.

Bepaal locatie van je nieuwjaarsborrel

Een nieuwjaarsborrel voorbereiden kan natuurlijk alleen wanneer je de locatie bepaald hebt. Probeer de locatie vooral aan te passen aan het aantal gasten. Is het voor het bedrijf waar je werkt? Huur dan een zaal af. Is het voor familie en vrienden, dan kan het natuurlijk makkelijk thuis?

Gasten uitnodigen

Een nieuwjaarsborrel is natuurlijk niets zonder gasten. Het is daarom ook belangrijk om je gasten uit te nodigen. Maar hoe doe je dat? Ga je dat via de e-mail doen, persoonlijk of met via de post? Zorg in ieder geval dat op je uitnodigingen de tijd en locatie staan.

Goede voorbereiding

Ze zeggen wel eens dat een goede voorbereiding het halve werk is en dat is ook zo. Goede voorbereidingen zorgt ervoor dat je minder stress hebt en dat je alles beter kunt regelen voor je nieuwjaarsborrel. Doe je bijvoorbeeld een thema? Haal dan de spullen binnen die je nodig hebt om het thema goed aan te kleden. En weet je bijvoorbeeld al welke hapjes en drankjes je wilt gaan serveren? Dit zijn allemaal dingen die je goed moet voorbereiden.

Huur entertainment in voor je nieuwjaarsborrel

Maar het belangrijkste van je nieuwjaarsborrel is misschien wel de entertainment. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zachtjes de muziek aan te laten, maar je wilt natuurlijk je gasten een nieuwjaarsborrel geven die ze voor altijd zullen heugen.

Het is daarom verstandig om Robin Matrix in te huren voor je nieuwjaarsborrel. Robin Matrix is een professionele goochelaar met meer dan 1500 shows achter zijn naam. Zo heeft hij al voor gerenommeerde bedrijven zoals de ING, IKEA en Ajax opgetreden.

Daarnaast is Robin Matrix in Nederland en in het buitenland erg populair. Zo heeft hij al in meerdere tv-programma’s opgetreden. Daarnaast heeft hij ook nog eens op internationale beurzen en evenementen.

Wanneer je Robin Matrix inhuurt dan huur je een professional in. Robin Matrix komt bijvoorbeeld nooit te laat en weet hoe hij een publiek moet vermaken. Robin is vooral een goochelaar die er van houdt om zijn publiek in zijn acts te betrekken. De interactiviteit staat garant voor groot plezier en een geweldige show.

Dus ben je nieuwsgierig geworden wat Robin voor jouw nieuwjaarsborrel kan betekenen? Dan is het zeker verstandig dat je contact zoekt met Robin Matrix. Hij vertelt je namelijk graag wat hij voor je kan betekenen. Dus ben je nog op zoek naar top entertainment tegen een betaalbare prijs? Dan is Robin Matrix de man die je nodig hebt voor je nieuwjaarsborrel! Waar wacht je nog op? Vraag nu snel vrijblijvend een offerte aan.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>