Deel DIt

Een personeelsfeest organiseren?

Een personeelsfeest organiseren voor je eigen bedrijf en weet je niet waar je moet beginnen? Geen paniek, want dat hebben de meeste mensen die een personeelsfeest moeten organiseren.

Een personeelsfeest is vaak het mooiste feest waar je werknemers naar uitkijken. En dat is niet zo gek natuurlijk want je leert je collega’s vaak zo het beste. En dat zorgt vaak voor zeer leuke situaties.

Maar een personeelsfeest organiseren is vaak een stuk moeilijker dan dat de meeste mensen denken. Daarentegen brengt een personeelsfeest veel plezier en is het absoluut goed voor de teambuilding. Maar wat is teambuilding eigenlijk?

Personeelsfeest organiseren of teambuilding?

Er zijn veel mensen die personeelsfeesten zien als teambuilding, maar wat houdt teambuilding nu eigenlijk in. Teambuilding is eigenlijk dat je er alles aan doet om de werksfeer zo positief mogelijk te houden.

Je wilt natuurlijk dat werknemers voor elkaar door het vuur willen gaan en dat is wat je met teambuilding ook wilt bereiken. Zo kun je met teambuilding bijvoorbeeld de productiviteit laten stijgen. En uiteindelijk wil je natuurlijk de sfeer verbeteren, want je wilt dat mensen natuurlijk met zin naar hun werk gaan.

Waar moet je mee rekening houden als je een personeelsfeest gaat organiseren

Indien je van plan bent om een personeelsfeest te organiseren, dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Je kunt er voor kiezen om dit zelf te doen, maar je kunt dit natuurlijk ook uitbesteden. Als je het zelf wilt doen, houdt dan hier rekening mee:

Wat wil je met de personeelsfeesten bereiken?

Gebruik je de personeelsfeesten puur voor teambuilding?

En nodig je bijvoorbeeld de partners van de werknemers uit?

Houd er rekening mee hoeveel mensen er op de personeelsfeesten komen.

Wil je de mensen verplicht op de personeelsfeesten laten komen of laat je de keuze vrij?

Weet wat het personeel wilt. Anders doe je straks iets wat ze niet verwachten en is daardoor de teleurstelling alleen maar een stuk groter.

Wat kan Robin voor mijn personeelsfeest betekenen?

Robin is een betrouwbare, punctuele en fantastische artiest die al meer dan 1500 optredens heeft verzorgd. Zo heeft hij al voor gerenommeerde bedrijven zoals Campina en IKEA mogen optreden.

Maar dat is nog niet alles. Robin is betaalbaar en werkt zeer professioneel. Wanneer je Robin inhuurt als artiest, dan ben je zeker verzekerd van top entertainment op je evenement.

Robin staat bekend om zijn vingervlugheid en op de manier hoe hij het publiek in zijn act betrekt. Wanneer je echt je gasten een topdag wilt geven, dan doe je er goed aan om Robin in te huren. Zo kan Robin je gasten individueel vermaken door langs tafels te gaan of te verbazen met een grote goochelshow op het podium. Alles is mogelijk in overleg.

Robin Matrix wordt in Nederland gezien als de beste goochelaar van zijn generatie. Zo wordt hij regelmatig voor buitenlandse optredens gevraagd op internationale beurzen en evenementen. Zo heeft hij fans over de hele wereld met zijn goochelkunsten.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Robin voor jou kan betekenen? Of het nu voor een kinderfeestje. bedrijfsfeest of internationaal evenement is, Robin Matrix is de artiest die je moet boeken. Met meer dan 1500 optredens als ervaring weet hij wat elk verschillend publiek nodig heeft. Dus waar wacht je eigenlijk nog op? Top entertainment vindt je echt in de goochelkunsten van Robin Matrix. Dus wacht niet langer en neem nu contact op met Robin of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>