Deel DIt

Verjaardag organiseren?

Wie weet is iemand in uw directe omgeving binnenkort jarig en krijgt deze persoon een bijzondere leeftijd. Natuurlijk wilt u dit uitgebreid vieren! Maar wat zijn nu leuke manieren om dit te doen? Lees hier 10 ideeën voor het organiseren van een verjaardag.

Geef een supriseparty!

Een surpriseparty geven kan ontzettend leuk zijn. De jarige weet niet wat hem of haar overkomt! Het enige lastige is het feest ook echt een verrassing te laten blijven. U moet heel voorzichtig zijn en de gasten op het hart drukken niets, maar dan ook niets door te vertellen. Ook moet de jarige wel van een verrassing houden. Dan wordt de surpriseparty één groot feest!

Doe een workshop

Er zijn ontzettend veel workshops te bedenken die u met de jarige en een klein groepje goede vrienden kunt doen. U kunt gaan dansen, een sportclinic met toernooi doen, zelfs chocoladeworkshops zijn tegenwoordig erg populair. Kijk waar de jarige van houdt en zoek hier een passende workshop bij voor een gezellige dag.

Een high tea

Vooral vrouwen vinden dit erg leuk: een high tea met vriendinnen. Voor als u even een verjaardag met de vrouwen onder elkaar wilt met lekker eten en een boel gezelligheid.

Een goochelaar

Een goede goochelaar kan de verjaardag een magische dag laten zijn. Met zijn trucs doet hij de gasten versteld staan! Een voorbeeld van een goochelaar die vele jaren ervaring heeft in zijn vakgebied is Robin Matrix

Een dagje in de sauna

Voor een ontspannen dagje (voornamelijk voor vrouwen, maar ook mannen zijn hier niet vies van) kunt u met een groepje naar de sauna gaan. Hier kunnen jullie heerlijk ontspannen en tot rust komen terwijl jullie ook goed kunnen praten.

Een familiefeest

Als de jarige al iets ouder wordt kan het leuk zijn de hele familie op te trommelen voor een groot verjaardagsfeest. Het is voor de jarige vaak erg leuk om verre familieleden weer te zien waar ze al een tijdje geen contact meer mee hadden.

Feest met thema

Voor wie liever een iets gewoner feest wilt, maar er toch een speciaal tintje aan wilt geven, kan een feest met thema leuk zijn. Waan u in een sprookjeswereld, de jaren 80 of in het tegenovergestelde seizoen!

Heerlijk stranddagje

In de zomer kan het geweldig zijn om met een groepje naar het strand te gaan en hier de dag door te brengen. ’s Avonds lekker barbecueën aan zee met de avondzon erbij, wat wilt u nog meer!

Stadsrondleiding

Een ander origineel idee is om met uw vrienden en de jarige een stad te bezoeken en daar een rondleiding te doen. Na de gezellige rondleiding gaat u een heerlijk hapje eten in een restaurant.

Verjaardag op het water

Met lekker weer kan het heerlijk zijn uw verjaardag ‘op het water’ te vieren. Organiseer een boottochtje, huur een groot schip voor uw feest of ga mee op een rondvaart.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>