Deel DIt

Verjaardagsfeest organiseren?

Stel, iemand in uw directe omgeving viert binnenkort zijn of haar verjaardag. Dit is echter niet zomaar een verjaardag, maar een bijzondere leeftijd, zoals 40, 50 of 65. U wilt natuurlijk dat die persoon in het zonnetje gezet wordt op zijn of haar verjaardag. Het kan daarom leuk zijn een verjaardagsfeest te organiseren waarop veel mensen zijn uitgenodigd. Een ontzettend leuk idee, maar hoe gaat u dit uitvoeren? Lees hier meer over hoe je een succesvol verjaardagsfeest kunt organiseren.

Kies een goede locatie

Het is belangrijk dat de locatie goed bij de verjaardag. Kijk allereerst naar hoeveel mensen u wilt uitnodigen. Hoe meer dit er zijn, hoe groter uiteraard de locatie moet zijn. Wie weet is er wel iemand in de familie of vriendengroep van de jarige die zelf een goede locatie bezit, zoals bijvoorbeeld een café, sportgelegenheid of andere grote zaal. Dit kan erg op de kosten besparen.

Zorg voor eten en drinken

Uiteraard moeten de gasten wel over een natje en een droogje beschikken. Goede catering met lekker eten en drinken is daarom van groot belang. Als u een goede locatie heeft kan soms daar al het eten en drinken verzorgd worden. Mocht dit niet het geval zijn, dan is het bijna altijd het verstandigst van een cateringservice gebruik te maken. De cateringservice verzorgt alles, inclusief borden, bestek en glazen, zodat u zich hier geen zorgen om hoeft te maken. Omdat een feest organiseren soms erg stressvol kan zijn is dit heel fijn.

Zet de jarige in het zonnetje

De jarige moet zich natuurlijk wel écht jarig voelen. Dit kunt u voor elkaar krijgen door bijvoorbeeld alle gasten te vragen een cadeau of iets anders voor de jarige te vinden. Mensen zijn vaak erg creatief en komen met de leukste cadeau’s, gedichten, zelfgeschreven liedjes of persiflages. Als u ervoor kiest vooral cadeautjes te laten geven, zorg dat hier ook een tafel voor klaarstaat. U kunt er tevens voor kiezen de genodigden een klein bedrag te vragen om een groot cadeau te financiëren. Als de jarige zich maar jarig voelt!

Vermaak uw gasten

Een verjaardag is meestal al erg gezellig. U kunt echter bijna niet voorkomen dat sommige mensen zich gaan vervelen. Ook kinderen kunnen snel afdwalen als er niet zoveel te doen is. U kunt dit oplossen door uw gasten te vermaken met bijvoorbeeld muziek of een dansact. Voor kinderen kunt u een springkussen huren of een andere leuke act laten komen. Iemand die echter iedereen kan vermaken is…

Een goochelaar tijdens uw verjaardagsfeest!

Een goochelaar kan iedereen op het feest vermaken met zijn trucs. U kunt ervoor kiezen de goochelaar een centrale act op te laten voeren. Dit leidt wel de aandacht van de jarige af (of deze moet als assistent(e) gebruikt worden!). Daarnaast kan de goochelaar langs allerlei tafels gaan waar de gasten staan of zitten. Hierdoor geeft de goochelaar telkens kleine groepjes aandacht, maar zorgt hij er wel voor dat het ijs gebroken wordt. Mensen kunnen elkaar op een verjaardag soms nog niet zo goed kennen en de goochelaar zorgt voor een algemeen gespreksonderwerp. Ook voor kinderen is de goochelaar erg leuk. Eén van de beste goochelaars is Robin Matrix. Huur hem in voor een geslaagde verjaardag!

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>