Deel DIt

Workshop organiseren?

U werkt bij een bedrijf en moet voor uw klanten een workshop organiseren. Wellicht om een belangrijk onderwerp onder de aandacht te brengen of om de samenwerking binnen afdelingen te verbeteren. Een workshop kan over een groot aantal onderwerpen gaan en met dit bericht beantwoordden wij uw vragen over het organiseren ervan.

Locatie en datum

Als u een workshop wilt organiseren voor een flink aantal mensen moet u daarvoor een geschikte locatie zoeken. Er zijn verschillende mogelijkheden en verschillende mensen die u een aantal zalen kunnen aanbieden om in te werken. Bijvoorbeeld in een hotel of een bedrijfsgebouw, maar houdt altijd rekening met de kosten als u het buiten uw eigen werkgelegenheid wil doen.

Ook de datum is vanzelfsprekend van belang. Begin niet te laat met de voorbereidingen en informeer uw werknemers en klanten zeker ook niet te laat.

Programma en benodigdheden

Daarnaast is het programma zeer van belang. Waar wilt u het over hebben en wat wilt u de mensen leren? Er moet personeel aanwezig zijn dat de workshopdag begeleidt en eventuele vragen beantwoorden kan en u moet zorgen dat alle techniek achter de schermen in orde is. Houdt rekening met de tijdsplanning van de sprekers en calculeer altijd een pauze in.

Sprekers hebben vaak een presentatie in de vorm van Powerpoint. Zorg daarom dat er een projector beschikbaar is voor de sprekers die daarom vragen. Daarnaast is een microfoon van belang en de verdere benodigdheden die bij uw cursus horen.

U kunt ervoor kiezen om de lunch te verzorgen. Een kop koffie of iets anders te drinken is vaak wenselijk, of u de lunch verzorgt of niet.

Financiën

Voor de meeste workshops wordt een bedrag gevraagd om deze dag tot stand te brengen, maar dit is geheel afhankelijk van de grootte en de kosten die u zelf maakt. Denk bij gemaakte kosten voor uzelf aan huur, lonen, techniek en onvoorziene uitgaven.

Maak een budgetplan en houdt u zich daaraan, dan weet u precies waar u aan toe bent en waar u uw geld aan uitgeeft.

Publiciteit

Om te laten weten dat u een workshop geeft is het belangrijk om dit bij de mensen te krijgen. U kunt folders laten drukken, een mededeling op een prikbord plaatsen of op een andere manier reclame maken voor deze dag zodat mensen uiteindelijk bij u terecht komen. Dit kan uiteraard binnen, maar ook buiten uw bedrijf.

Sprekers

U zult sprekers moeten inhuren die een lezing geven over het onderwerp of dingen laten zien ten behoeve van de workshop. Boek deze sprekers ruim van tevoren zodat ze zeker beschikbaar zijn en overleg tijdig over uitbetaling en een eventueel contract.

Workshop organiseren? Al gedacht aan Goochelen?

Een zeer geliefd thema voor een workshop voor is goochelen. Dit is entertainment voor jong en oud en de basiskneepjes kunnen door iedereen geleerd worden. Robin Matrix biedt een betaalbare goochelcursus aan waardoor uw bedrijf niet snel vergeten zal worden. Daarnaast zorgt Robin Matrix voor een uitstekende vorm van teambuilding binnen uw bedrijf!

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>