Deel DIt

Een Workshopdag organiseren?

Tijdens een workshopdag leert u in korte tijd de basis van een leuke kunst of activiteit. Een workshop wordt geleid door professionals, die veel van hun vak weten en er met plezier en enthousiasme over vertellen. Het leukste aan workshops is misschien nog wel dat het resultaat altijd direct merkbaar is. In de korte tijd die een workshop duurt, leert u een hoop, en kunt u het meteen en met plezier toepassen. Workshops zijn daarom ook goed entertainment voor verschillende gelegenheden.

Een goochelworkshop

Misschien wel de leukste workshop is een goochelworkshop. Goochelen is iets wat iedereen wel wil kunnen. Door verbazingwekkende trucs uit te voeren kan een goochelaar zijn publiek op een geweldige manier boeien en versteld doen staan van zijn kunsten. Tijdens een goochel workshopdag leren de aanwezigen eenvoudig uit te voeren trucs. Hoewel de trucs eenvoudig werken, hebben ze een zeer verrassend en verbazingwekkend effect op het publiek. Omdat de trucs zo laagdrempelig zijn, kan iedereen ze leren, en zo anderen versteld doen staan. Een goochelworkshopdag kan voor alle soorten gelegenheden worden gegeven, of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een verjaardag, een jubileum of een andere feestelijke aangelegenheid.

Hoe werkt een workshop?

Een goochelworkshop gaat als volgt in zijn werk:

–      De goochelaar stelt zich voor, maakt kennis met de aanwezigen en maakt een praatje. Hierdoor worden alle aanwezigen op hun gemak gesteld en wordt de sfeer open en ontspannen. Dit is belangrijk voor een goede workshop. Een nieuwe vaardigheid leren gaat makkelijker in een ontspannen atmosfeer en met enthousiaste mensen;

–      Hierna geeft de goochelaar een demonstratie van zijn kunsten. Hoewel dit natuurlijk geen grote show is, maakt hij er toch een spektakel van door zijn gevoel voor timing en show. Door de aanwezigen bij zijn trucs te betrekken en hen mee te laten doen maakt hij er een interactieve demonstratie van. Tijdens de demonstratie voert de goochelaar veel trucs uit die hij later uit zal leggen en aan de aanwezigen bij zal brengen;

–      Vervolgens legt de goochelaar uit wat hij zojuist heeft gedaan, en hoe hij zijn trucs uitvoerde. Stap voor stap laat hij zien wat de geheimen achter de trucs zijn, hoe hij de attributen gebruikt en hoe presentatie en showmanship een rol spelen in het goochelen. Afleiding is vaak de helft van een goede truc;

–      Daarna is het de beurt aan de aanwezigen. Met de uitleg van de goochelaar in het geheugen, en zijn aanwijzingen en hulp proberen de aspirant-goochelaars zelf de trucs uit te voeren. Door de goede aanwijzingen en duidelijke instructies hebben alle aanwezigen binnen een mum van tijd veel trucs onder de knie, waarmee zij anderen zullen verbazen.

–      Als laatst is het natuurlijk tijd om elkaar de geleerde trucs te laten zien. De goochelaars in spé voeren de pasgeleerde trucs uit en nemen het applaus van de anderen in ontvangst.

Goochelaar Robin Matrix tijdens uw workshopdag!

Robin Matrix is één van de beste goochelaars van Nederland, en heeft al bij vele bedrijven, feesten en particulieren een workshopdag gegeven. Robin Matrix is zeer ervaren (hij heeft al meer dan 1600 shows gegeven), en is daarom een veelgevraagd entertainer.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>