Deel dit:

Criss angel

Hij is erg bekend. Met zijn wat donkere uitstraling en mysterieuze doen en laten, windt Criss Angel het publiek zó om zijn vinger. De gothic-achtige illusionist heeft al diverse prijzen op zijn naam staan en heeft ontelbaar veel shows gegeven. Hij werd bekend met het programma Criss Angel Mindfreak, en is naast goochelaar ook een boeienkoning, acteur en hypnotiseur. Wanneer u Criss Angel niet kent, dan kunt u hier over hem en zijn wereldberoemde trucjes leren.

Achtergrond van Criss angel

Criss Angel is van Griekse afkomst. Hij besloot dat hij een bekend goochelaar wilde worden toen hij afstudeerde van de middelbare school. Hoewel zijn ouders graag wilden dat hij ging studeren, volgde Criss Angel zijn eigen dromen. Dit gebeurde gelukkig met succes.
Eén van de dingen waarmee Angel erg bekend is geworden is zijn optreden tijdens de show ‘Phenomenon’. Hij had hier commentaar op een zogenaamde helderziende en daagde hem uit. Hij vroeg hem wat er op het briefje stond dat hij in zijn binnenzak had. De man wist het niet en werd woest op Angel. Vervolgens daagde Criss Angel de beroemde Uri Geller uit, die het antwoord ook niet wist. Op deze wijze liet Angel twee mensen in één klap door de mand vallen.

Kenmerken van Criss Angel

Criss Angel heeft al een aantal spraakmakende dingen gedaan of bij zich laten doen. Hiervoor gebruikte hij veel effecten. Een korte opsomming is bijvoorbeeld:

Zich op de punten van een hek laten spiesen;Op het water lopen;Een munt inslikken en door een snee in zijn arm uit zijn lichaam halen;Een vrouw in twee stukken trekken;Een arm door iemand heen steken;Overreden worden terwijl hij op een glazen bed ligt;Een achtjarig meisje transformeren in een twintigjarige vrouw.

Zoals u al kon lezen zijn de trucs van Angel vaak vrij luguber en duister. Wat Criss Angel ook goed kan is alom verwarring zaaien. Het ene moment heeft hij een halve vrouw, dan weer een hele. Hoewel dit allemaal onmogelijk lijkt, zegt Criss Angel dat het allemaal illusie is. Het laten huiveren van het publiek is iets wat hij graag doet, en hij is er goed in. Het opvallende is, dat Angel niet in het paranormale gelooft. Hij is zeer sceptisch en ontmaskert het liefst live mensen die beweren met de doden te kunnen praten of andere paranormale gaven te hebben.

Robin Matrix

Naast de sceptische en wat duistere wijze van Angel, bestaat er uiteraard nog een andere manier van goochelen. Robin Matrix beoefent deze manier. Hij is een stuk minder gothic-achtig dan Criss Angel. Door het komische effect in zijn shows en het sociale contact met zijn publiek, is Robin Matrix een goede entertainer. Bedrijven en particulieren hebben hem al meerdere malen gevraagd om een show te geven. Criss Angel is niet de enige prijswinnende goochelaar, Robin Matrix heeft ook al een aantal prijzen in de wacht gesleept. Wanneer u erg nieuwsgierig bent naar dit soort illusies, kan hij u een workshop goochelen geven.

 

Meer informatie over Criss Angel en zijn shows vind u hier: https://crissangel.com/

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Luis de Matos: Een Magische Legende
Goochelaar Paul Daniels
De onsterfelijke Harry Houdini
Derren Brown, koning in mentalisme!
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>