De tafelgoochelaar
met nét dát
beetje extra

Tafelgoochelaar inhuren?

Tafelgoochelaar Robin Matrix mengt zich makkelijk tussen uw gasten! Een kleine act met grote impact. Robin verbaast iedereen met zijn interactieve goocheltrucs. Niets is sterker dan persoonlijk menselijk contact. Met kleine, persoonlijke en verbazingwekkende trucs breekt tafelgoochelaar Robin het ijs bij borrels en verhoogt hij beetje bij beetje de sfeer op ieder feest! Robin treedt met zijn act ongeveer 230 keer per jaar op bij borrels, meetings en feesten. Door deze hoeveelheid shows heeft hij voldoende ervaring om uw hoge verwachtingen waar te maken! Zijn presentaties zijn fris en dynamisch. De impact van zijn act is groot en de vereisten zijn minimaal. Dit betekent dat Robin na aankomst op uw feest direct aan de slag kan. Hierna hoort u alleen nog via de complimenten van uw gasten dat Robin op uw feest geweest is.Ideaal voor: Bedrijfsfeesten, Bruiloften, Recepties, Diners, Verjaardagen etc.

24 Jaar Tafelgoochelaar

Robin goochelt vanaf zijn 8e en is nu 15 jaar beroeps tafelgoochelaar!

Prijswinnend goochelaar

Tafelgoochelaar Robin Matrix heeft diverse mooie vakprijzen gewonnen!

Robin krijgt een 9.5!

Deze tafelgoochelaar staat voor kwaliteit, bekijk zijn reviews en overtuig uzelf!

U wilt uw gasten toch ook het beste in de markt aanbieden?

Waar wacht u nog op? Heeft u al een datum?


Wat zeggen klanten over Tafelgoochelaar Robin Matrix?

Robin deed het super, ieder was enthousiast.

“Robin kwam binnen als een van de gasten, een verrassing voor iedereen dat hij aan iedere tafel goocheltrucks ging doen. Robin deed het super, ieder was enthousiast. De sub-groepjes werden een groep omdat iedereen weer bij de volgende tafel ging kijken. Er wordt nu nog over gepraat. Echt een succes, en Robin heeft de juiste uitstraling om dit werk te doen. Nog steeds vragen gasten zich af hoe hij het dingen laat verdwijnen. Veel gasten hebben zijn contactgegevens, dus ik zie hem binnenkort wel weer op een ander feestje. Ons feest werd mede dankzij Robin onvergetelijk, Petje af,”

"Ella Stevens-Hoeke

Plaats optreden: Bavel

Robin deed het super, ieder was enthousiast.

“Robin is ​​​​heel spontaan en down to earth. Hij is leuk in de omgang, denkt mee, heeft goede communicatieve vaardigheden en is een zeer entertainend goochelaar die zijn vak goed verstaat. Ik werk graag met hem samen.

"Petra Donkers 

Plaats optreden: Wijchen

Ben achteraf heel blij dat ik het gedaan heb.

“Ik wilde ter ere van mijn 30ste verjaardag iets 'geks' doen naast een locatie en een DJ afhuren. Op internet kwam ik terecht bij Robin Matrix een magician. Ik heb wel even getwijfeld (het is namelijk niet echt goedkoop) maar ben achteraf heel blij dat ik het gedaan heb. Het was elke cent dubbel en dwars waard. Robin is van tafel tot tafel gegaan en liet de gasten in grote verbazing achter. Iedereen was zeer enthousiast en dit heeft de avond mede tot een enorm succes gemaakt!! Ontzettend bedankt en ik kan het iedereen aanraden. Gr. Thijs.

Thijs Drapper 

Plaats optreden: Alkmaar

Wat kost tafelgoochelaar Robin?

Voor wie is tafelgoochelen geschikt?

​Hoelang kan Robin Tafelgoochelen?

​Waar kan ik tafelgoochelen inzetten?

​Hoeveel ervaring heeft tafelgoochelaar Robin?

​Handig om te weten?

>

Kan ik je helpen?

 Beschikbaar?

Wil je weten of Robin beschikbaar is voor jouw evenement?