Alle reviews zijn echt Robin Matrix scoort gemiddeld een 9.5!

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn erg belangrijk bij het boeken van de juiste goochelaar! Als u Robin Matrix boekt gaat u voor kwaliteit en ervaring! Lees hier onder de ervaringen.

Deze reviews zijn ontvangen via een onafhankelijke partij!

Beoordelingen Robin Matrix

9,5
282 beoordelingen

  Dorine uit Ammerzoden


  Organisatorisch: Hij houdt zich altijd aan alle afspraken, flexibel, makkelijk. Zeer prettig in de communicatie. waren alle artiesten maar zo! Inhoudelijk: ik snap er nog steeds niet van! Heerlijk om naar te kijken!

  10

  Spaarne Gasthuis uit Haarlem Zuid


  De opening van onze nieuwe afdeling Pathologie van het Spaarne Gasthuis was extra memorabel o.a. door het voorzien van een vrolijke noot dankzij het optreden van Robin Matrix. Zeker aan te bevelen :)

  8

  J. van Zijl uit Breda


  vriendelijk. correct. zeer orgineel en verassend.

  10

  Katelijne uit Aalsmeer


  Geweldig goede, leuke, grappige goochelaar, die echt iedereen doet verbazen! Top!

  10

  Ton & Mia Visser uit Den Haag


  Wij hebben Robin Matrix ca 10 jaar geleden op een huwelijksfeest van vrienden meegemaakt. Het was voor ons onvergetelijk, letterlijk, want nu 10 jaar later was het voor ons en al onze gasten wederom een onvergetelijke ervaring!

  10

  Joris uit Heiloo


  Fantastisch om je gasten te verrassen met Robin Matrix... Kwam op tijd, goeie performance en enthousiast publiek !

  10

  Henriette uit Leiden


  Sprankelende voorstelling met goede acts ondersteund door een lekkere beat. Hebben ervan genoten!

  9

  Rogier uit Den Haag


  Wat een top entertainer is Robin toch! Dat een goochelaar geboekt te hebben maar hij is veel meer dan dat. Voelde perfect aan wat wel en niet goed was en voegde zeker iets toe aan het succes van ons event!

  10

  Arie Brouwer uit Schiedam


  Robin is dé magician voor evenementen en feesten. Een artiest van het topniveau en zeer aan te bevelen. Geweldig voor zakelijke evenementen maar zeker ook feestelijke events. Een aanrader voor iedereen! Advance Events, Schiedam

  10

  Jouke de Vries uit De Knipe


  Robin is naast een bijzondere Table Magican ook een sieraad op het evenement. Met zijn kunsten en leuke teksten is elke gast lyrisch over hem. Op mijn events, to be in Touch Events, ervaar ik Robin als ambassadeur voor mijn bedrijf! Ik hoop dat we nog lang van hem mogen genieten. Jouke de Vries

  10

  Wil van Os uit Nijmegen


  Beste Robin, elke gast heeft enorm van je genoten tijdens je optreden op de bruiloft van Wouter en Michelle. Niet alleen de vaste gasten van overdag maar later ook de Feestgangers op de avond spreken nu nog steeds over je. Geweldig hoe je op hele subtiele wijze de mensen aan je bindt en ze daarna meeneemt in jouw wereld van Magie en goochelkunst. Je weet dat je in de maling wordt genomen maar ondanks dat men je direct op je handen kan kijken weet niemand hoe je het flikt, chapeau !!

  10

  Tunetta Klap uit Rotterdam


  Robin was een onwijs goede toevoeging op ons evenement, en de act die hij op het podium heeft verzorgd sloot goed aan bij het onderwerp van de dag. Ik heb vanuit de bezoekers alleen maar positieve reacties vernomen!

  9

  Chantal & John uit wateringen


  super geregeld !

  10

  Saskia uit Rotterdam


  Wij hebben Robin geboekt voor een bedrijfsfeest was erg geslaagd, iedereen was verbluft en hij deed leuke trucs. Zeker voor herhaling vatbaar.

  10

  Ilona Grothausen uit Geijsteren


  Had al direct na je optreden een dank en complimenten bericht gestuurd.

  10

  anoniem uit

  Ja


  Willem uit

  Ja


  Supertof, veel energie en een paar toffe trucs geleerd. Tempo lag hoog waardoor we niet alles echt goed hebben geleerd, maar dat deed niets af aan de lol.

  Humble uit Utrecht

  Ja


  Met Robin is het altijd een succes

  Alex uit Haarlem

  Ja


  Gave trucs ik stond er met mn neus bovenop.. niet te zien hoe hij het doet. Geweldig Leuke vrolijke vent. Open vriendelijk

  Robert uit Schalkhaar

  Ja


  Werken met Robin is altijd een succes. Correct, adrem, prettig in de omgang, goed verzorgd, betrouwbaar. Een zekere factor voor ieder event dat wij organiseren.

  Jolanda uit Hoogerheide

  Ja


  Super performance!

  Tetske uit Haarlem

  Ja


  Helaas had ik als gastvrouw weinig tijd van Robin's magic te genieten, maar hij werd de hemel in geprezen door onze gasten. Leuke vent, krankzinnig goede en originele trucs. Ze breken nog hun hoofd over hoe hij het allemaal deed... Robin stuurde mij een sms voor aanvang van het feest met de tijd waarop hij er zou zijn. Heel fijn, dat stelt gerust dat het goed komt. Hij was ruim voor aanvang aanwezig, informeel gekleed (en leuk) zoals gevraagd en mengde zich ongedwongen tussen onze gasten op het feest. Zo was hij een echte verrassing en ijsbreker in een groep met mensen waarvan velen elkaar niet kenden. TOP, echte aanrader.

  Frans uit Rotterdam

  Ja


  Super gedaan..! Erg blij mee.. Als het goed is heb jij gehoord dat ik toestemming heb gegeven mbt video en dergelijke... Gr Frans

  Chava uit Rotterdam

  Ja


  Nimmoo uit Amsterdam

  Ja


  John uit Nootdorp

  Ja


  Super leuk optreden met eerst een centrale act en daarna nog de tafels langs. Mijn moeder vond het een hele leuke verrassing voor haar 90ste verjaardag.

  richard uit utrecht

  Ja


  Petra uit

  Ja


  iedereen vond het verbazing wekkend

  Pauli uit

  Ja


  Robin heeft opgetreden tijdens ons kerstdiner als zakkenroller tijdens de ontvangst en ook als goochelaar aan de diverse tafels. Verbazingwekkend wat hij de gasten heeft weten te ontfutselen zonder dat ze het in de gaten hadden. Jammer dat we tussendoor moesten eten want ik had nog veel meer willen zien. Hij doet zich beslist niet superieur of afstandelijk voor, aardige jongen gewoon die het volgens mij ver kan brengen. De collega's die ik gesproken had, waren allemaal positief.

  Inge uit Hillegom

  Ja


  Het was perfect, we hebben genoten. Gaan Robin zeer zeker nog een keer benaderen in de toekomst.

  Nina uit Breukelen

  Ja


  TOP!!!

  Bas uit Haarlem

  Ja


  Leuke vent die zo tussen de gast past dat hij wat dat betreft niet opvalt en dus de verassing des te groter is.

  Martijn uit Zoetermeer

  Ja


  We hebben versteld gestaan en vol verbazing vooral genoten van het enthousiaste en professionele optreden van Robin Matrix. Bedankt!

  Sandra uit Boekel

  Ja


  Het was een super act die vele mensen deed verbazen!

  Rick uit Bussum

  Ja


  Dit was de tweede keer dat Robin onze wachtende klanten tijdens de vuurwerk verkoop vermaakte. Zowel de klanten als wijzelf waren weer erg enthousiast over het optreden van Robin, super!

  Marion uit Etten-Leur

  Ja


  Iedereen vd tennisvereniging die erbij was alleen maar positieve reactie. Was een leuke avond.

  Lien uit Aardenburg

  Ja


  Top ervaring voor de klant!

  Martine uit Baarn

  Ja


  Robin gaat actief op zoek naar potentiële cliënten en verdiept zich vooraf in onze business, zodat hij hen eenvoudig naar onze stand kan verwijzen.

  Petra uit Vught

  Ja


  Robin is professioneel, denkt mee, is enthousiast en gezellig, we werken graag met hem samen.

  Lizzy uit Vlaardingen

  Ja


  Roos Heeringa uit Leiden


  hij was een hit

  9

  Erwin uit Rotterdam


  Ik ken Robin al jaren en hij blijft me verrassen als goochelaar. Top voor elk event.

  10

  Toon van Hoof uit Eindhoven


  Altijd succes waar Robin ook staat! Gasten en opdrachtgevers lopen met hem weg!

  10

  Judith Rooijers uit Amsterdam


  Super leuke afwisseling tijdens onze BBQ op het werk. Verrassend, speels, informatief, leuk en grappig. Robin kreeg iedereen mee! Hij is goed in staat om de trucs aan te passen op de verschillende type mensen. Zijn bijdrage zorgde echt voor een topavond!

  9

  Bart uit Oldenzaal


  Enorme bijdrage aan de sfeer van het feest!

  10

  Manon uit Lunteren


  Goeie trucs, leuke performance en perfect entertainment voor ons feest. De gasten waren onder de indruk van Robin, absoluut een aanrader.

  10

  Job van Oostrum uit Houten


  Robin is nu paar keer bij ons geweest en elke keer nog beter. Mijn gasten hebben het er weken later nog over.

  10

  Hoornwijck Groep uit Rijswijk


  Het was een hele leuke avond op onze ondernemersborrel. De gasten waren blij verrast met het leuke optreden. Robin heeft iedereen erbij betrokken en kon iedereen met een open mond laten toekijken naar zijn optreden!

  10

  Testlijst uit Schiedam


  Een geweldig optreden van Robin! Geweldig om te zien hoe hij de gasten op hoog niveau entertaint met zijn table-magic acts! Team Advance Events

  10

  Bel 023-5444297 of ontvang direct een prijslijst!

  Copyright ©2019

  >