privacy

Privacyverklaring Matrix Entertainment – versie 25 mei 2018

Gegevens Matrix Entertainment:
Deze privacyverklaring is opgesteld door Matrix Entertainment, onder leiding van Robin Buijteweg, tevens de verantwoordelijke voor het verwerken van persoonsgegevens volgens de AVG, gevestigd te Henriette van der Meydreef 132, 2492 JG Den Haag en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 27281688.

Persoonsgegevens die worden opgeslagen:
De volgende persoonsgegevens, die via het contactformulier op de website worden verkregen, worden opgeslagen: voor- en achternaam, bedrijfsnaam, e-mail adres en telefoonnummer. Naam en e-mailadres worden tevens opgeslagen wanneer deze worden ingevuld bij het verzoek om ingeschreven te worden voor de periodieke nieuwsbrief.

Wat er met de persoonsgegevens wordt gedaan:
De opgeslagen persoonsgegevens (voor- en achternaam, bedrijfsnaam, e-mail adres en telefoonnummer) worden gebruikt om op een persoonlijke manier contact op te nemen met degene die het formulier heeft ingevuld.

Beveiligd verzenden van de persoonsgegevens:
De persoonsgegevens die via de website worden verzonden, worden beveiligd verstuurd via een SSL verbinding, wat ervoor zorgt dat de persoonsgegevens versleuteld worden verzonden en niet kunnen worden onderschept.

Opslag van persoonsgegevens:
De opgeslagen persoonsgegevens worden opgeslagen op een beveiligde computer en online op de beveiligde server van Savvii, waarmee een verwerkersovereenkomst is afgesloten.

Bewaartermijn persoonsgegevens:
Alle persoonsgegevens blijven tot zeven jaar na de invuldatum bewaard. Daarna zullen de persoonsgegevens permanent verwijderd worden.

Delen van persoonsgegevens:
De opgeslagen persoonsgegevens worden doorgespeeld naar Dutch Magic BV, die de persoonsgegevens zal gebruiken om contact op te nemen met degene die de persoonsgegevens heeft ingevuld. Lees hier hoe Dutch Magic BV omgaat met deze persoonsgegevens.

Toegang tot de persoonsgegevens:
De volgende bedrijven hebben inzicht in de persoonsgegevens: Dutch Magic BV (ten behoeve van het verwerken van informatieaanvraag), Status Finance (ten behoeve van het verwerken van de financiële administratie en boekhouding), Enormail (ten behoeve van het versturen van de periodieke nieuwsbrief), Savvii (ten behoeve van het opslaan van de gegevens) en Geregeld door Sjors (ten behoeve van het verwerken van administratie). Met al deze bedrijven is een verwerkersovereenkomst afgesloten waarin is vastgelegd dat de persoonsgegevens niet voor andere doeleinden mogen worden gebruikt dan die waarvoor Matrix Entertainment toestemming heeft gegeven.

Persoonsgegevens inzien, wijzigen of wissen:
Persoonsgegevens gegevens kunnen altijd worden ingezien, worden gewijzigd of volledig gewist. Neem hiervoor contact op met Robin Buijteweg van Matrix Entertainment via info@goochelaar.nl. Een bewijs van de wijziging of verwijdering kan op aanvraag worden toegezonden.

Vragen of klachten:
Indien je vragen, opmerkingen of suggesties hebt die betrekking hebben op deze privacyverklaring of de verwerking van persoonsgegevens, kun je contact opnemen met Robin Buijteweg van Matrix Entertainment via info@goochelaar.nl of telefonisch via 0622222111. Indien je van mening bent dat er op onjuiste wijze wordt omgegaan met persoonsgegevens dan kun je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Versie van deze privacyverklaring:
De privacyverklaring van Matrix Entertainment is opgesteld op 19 mei 2018 en gepubliceerd op 25 mei 2018. Mocht de inhoud van deze privacyverklaring worden gewijzigd dan wordt hier de meest recente versie geplaatst.

>