Deel dit:

  • Home
  • /
  • Dananddave.com toont passie voor het goochelaarsvak

Dananddave.com toont passie voor het goochelaarsvak

Goochelen is een echte kunst. Om het publiek te vermaken zul je namelijk over wat behoorlijk wat capaciteiten moeten beschikken. Zo is het niet gemakkelijk om snel te denken en te handelen. Bovendien is de concurrentie in de goochelaarswereld groot. Om een echt goede goochelaar of illusionist te worden zul je in elk geval goede spullen aan moeten schaffen. Wat dat betreft ben je bij Dananddave.com op de goede plek.

Het prille begin van Dan and Dave

Iedereen is ooit klein begonnen. Of het nu gaat om een bedrijf of een legendarische goochelaar als Harry Houdini. Ook Dan and Dave begon in 2001 met een klein idee, dat uitgroeide tot iets groots. Ooit verkocht het bedrijf namelijk alleen videobanden. In de loop der jaren begon het assortiment zich steeds meer uit te breiden met goochelattributen. Inmiddels heeft Dan and Dave een goede naam in de wereld van de magie en illusie. Daarnaast levert het ook producten voor kaartenspelers.

Overzichtelijk en voor iedere goochelaar

Dananddave.com ziet er zeer overzichtelijk uit. Zo kun je de producten onder andere filteren voor beginnelingen en professionals. Voor elk type goochelaar zijn er namelijk DVD’s, boeken en attributen beschikbaar. Het is handig om eerst met gemakkelijke trucs te beginnen. Denk bijvoorbeeld aan een standaard kaartentruc. Vervolgens ontwikkel je je steeds meer.

Luxe speelkaarten

De luxe kaarten bij Dan and Dave zien er prachtig uit. Op Dananddave.com kun je het uitgebreide assortiment bekijken, en eventueel filteren. Zo hebben verschillende artiesten meegewerkt aan het ontwerpen van de luxe speelkaarten. Deze kun je in het filtersysteem gemakkelijk vinden op naam. Hun kaarten zien er prachtig uit. Zo heb je bijvoorbeeld exemplaren in het thema ‘luchtvaart’, als eerbetoon aan de man die in 1927 als eerste een transatlantische vlucht maakte. Of kies voor stoere kaarten met de bergen van Californië erop. Het assortiment van Dan and Dave biedt in elk geval voor elk wat wils.

Leren van instructiefilmpjes

Van niemand kun je beter leren dan een echte goochelaar. Ook aan het opleiden van nieuw talent levert Dan and Dave graag een bijdrage. Zo zijn er op Danandave.com diverse filmpjes te vinden van bekende en minder bekende goochelaars. Zij leren je graag de kneepjes van het vak. Je kunt deze instructiefilmpjes kopen voor verschillende prijzen. Sommige kosten 8 dollar, en andere 20 dollar. Het is afhankelijk van hoe lang het filmpje duurt, en wat je kunt leren. De filmpjes zien er in elk geval fantastisch uit. Als beginner kun je er behoorlijk wat van opsteken.

De klant staat centraal

Bij Dan and Dave draait het om de klant. De oprichters en medewerkers van de winkel gebruiken hun eigen ervaringen om het de klant zoveel mogelijk naar de zin te maken. Bovendien hebben ze connecties in de wereld van de magie, die bijdragen aan de kwaliteit en sfeer van hun producten. Zo kun je in de winkel terecht voor uniek materiaal van bekende goochelaars als Guy Hollingworth en Juan Tamariz. Uit alles spreekt bij Dan and Dave de liefde voor een prachtig vak.

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Davenports Magic
Ervaar de magie bij Select Magic
Theory11.com levert schitterende speelkaarten
Duik in de wereld van de illusie op Tabascomagic.com
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>