Deel dit:

Dynamo

Dynamo, een goochelaar geboren onder de naam Steven Frayne, kan geplaatst worden in het rijtje van bekende en succesvolle goochelaars. Hij heeft een eigen show bij Discovery Channel, genaamd “Dynamo: Magician Impossible”. Vanaf zijn twintigste levensjaar is Dynamo actief in de wereld van illusionisten en goochelaars. Maar wat is nu kenmerkend voor Dynamo? Wat doet hij wat andere goochelaars niet kunnen of niet doen?

Achtergrond van Dynamo

Dynamo is geboren in West Yorkshire. Hij leerde het goochelen van zijn grootvader. Hij specialiseerde zich daarna verder in de wereld van het verbazen en entertainen van mensen over de hele wereld. Dynamo vindt het leuk om elementen van dans en hip-hop in zijn shows te verwerken. Dit geeft zijn optredens een ‘dynamisch’ effect, wat toevallig heel goed bij zijn naam past. De goochelaar heeft wel een beperking, namelijk een darmziekte. Dit heet de ziekte van Crohn. Gelukkig weerhoudt dit hem er niet van om spetterende optredens te geven en allerlei soorten mensen versteld te laten staan. Dynamo heeft voor allerlei beroemdheden opgetreden, zoals de bekende band Coldplay en zangeres Nelly Furtado. Ook was hij het gezicht van verschillende reclamecampagnes van Adidas en Nokia. De frisse en vrolijke manier van goochelen wordt door veel mensen goed opgepikt, en dit maakt Dynamo een succesvol goochelaar en illusionist.

Kenmerkende trucs van Dynamo

Wat vooral kenmerkend is aan de shows van Dynamo is de energie die erin omgaat. Bij sommige goochelaars is het soms lastig om wakker te blijven, terwijl Dynamo constant de aandacht vasthoudt. Zijn shows worden goed opgepikt, zeker in combinatie met de hip-hop cultuur.
Wat kenmerkende trucs die Dynamo heeft uitgevoerd zijn onder andere:

Een geleende telefoon in een bierflesje laten verschijnen;Over de Theems heen lopen;Voorwerpen zoals kaarten laten vliegen; Flessen aan de onderkant laten exploderen;Ringen op allerlei plaatsen laten verschijnen.

De kracht van de shows van Dynamo zitten vooral in de geleende spullen die hij gebruikt. Hij neemt niet zijn eigen ring of telefoon mee, maar gebruikt er één van zijn publiek. Door menig persoon wordt deze wijze van illusioneren bekritiseert, omdat zij het omkoperij van het publiek vinden. U weet namelijk niet zeker of de geleende spullen wel écht geleend zijn. Veel anderen maakt dit niet uit. Dynamo kan entertainen en daarvoor is hij een goochelaar. Hij is niet verplicht om alles volgens de regels van de doorsnee goochelaar te doen.

Robin Matrix

Ook Robin Matrix heeft het talent om het hele publiek vast te houden. Veel bedrijven en particulieren hebben hem ingehuurd om een show te geven die voor iedereen toegankelijk is. De goochelaar is veel in contact met zijn publiek, wat het gemakkelijker maakt om een interactief optreden te geven. Robin Matrix is net als Dynamo al vroeg begonnen met het leren van trucs. Vanaf zijn achtste leerde hij al manieren om zijn publiek versteld te doen staan. Robin Matrix overschrijdt de grenzen van het reguliere goochelen, en geeft zijn publiek dingen te zien die zij met geen mogelijkheid kunnen verklaren. Het lijkt wel magie!

Meer informatie over Dynamo en zijn shows vind u hier: http://www.dynamomagician.com/tour

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Luis de Matos: Een Magische Legende
Goochelaar Paul Daniels
De onsterfelijke Harry Houdini
Derren Brown, koning in mentalisme!
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>