Deel dit:

Ger Copper

Ger Copper is goochelaar in hart en nieren, die op vijftien jarige leeftijd zijn eerste prijs in de wacht sleept. Hij word dan de eerste Nederlandse jeugdkampioen. Er volgen meer prijzen zoals 2 awards van de Magic Castle uit Hollywood, twee maal de titel Nederlands kampioen, kampioen van Frankrijk en eenmaal die van wereldkampioen goochelen . Hij reist met zijn winnende acts over de hele wereld. Stond een jaar lang op Broadway en toerde enkele jaren door Spanje met een spetterende Las Vegas illusieshow vol wilde dieren.

Ger Copper houdt zich bezig met Black Art

ger-copper-2Terug in Nederland stort Ger zich op het mysterieuze fenomeen ‘Black Art’. Ger weet deze vorm van magie te verheffen tot ware kunst met internationale allure. Vele TV- optredens volgen en vertoont hij zijn ‘Black Art’ o.a. op het Just For Laughs comedy festival in Canada, op festivals in Japan en op het Golden Dragon Magic festival in Beijing.  Ger was met dit optreden de eerste entertainer met ‘Black Art’ in de Chinese geschiedenis! Naast vele optredens verzorgt hij ook op maat gemaakte acts en producties voor bedrijven en levert hij kant en klare magic-shows aan diverse amusementsparken.

Ger Copper helpt goocheltalenten

Daarnaast is Ger een gedreven coach en leermeester voor vele goochelaars zowel in Nederland als daarbuiten en werden diverse collega’s inmiddels kampioen mede dankzij deze professionele begeleiding..

Ger is initiatiefnemer en docent van The Dutch School OF Magic (DSOM) Met een team van enthousiaste collega’s om zich heen is er tevens een exclusieve range van goochelproducten onder de naam ‘Ger Copper’ op de markt gebracht.

Ger Copper in actie

Contact met Ger?

ger copper profielfoto

Meer info: www.gercopper.nl

 

 

 

 

 

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Luis de Matos: Een Magische Legende
Goochelaar Paul Daniels
De onsterfelijke Harry Houdini
Derren Brown, koning in mentalisme!
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>