Deel DIt

Goochelaar Alkmaar

Een goochelaar in de buurt van Alkmaar? Een geheel verzorgde goochelshow maakt een feest of partij helemaal af. Overweegt u om een goochelaar Alkmaar te huren voor uw evenement, dan bent u bij ons aan het goede adres. Voor ieder soort feest – van een kinderfeest tot een huwelijk, van een kleinschalig feestje tot een omvangrijk evenement, in alle gevallen is een goochelshow een geweldige optie. Een goochelaar is een uitdagende, intelligente en sfeervolle verrassing voor alle aanwezigen. Kijk nu op onze website, bekijk onze uiterst schappelijke tarieven en vele mogelijkheden, en geniet van een toverachtig goede show.

Goochelaars zijn populairder dan ooit

De populariteit van goochelen gaat al eeuwen terug. Zelfs in de middeleeuwen lieten mensen zich al verbazen door kaarttrucs, ontsnappingspogingen uit onmogelijke situaties, en allerlei illusies. In die tijd dacht men nog vaak dat goochelaars wel een bovenaardse of duivelse kracht moesten bezitten. Nu geloven wij natuurlijk niet meer in dat soort vreemde ideeën. Of… weet u eigenlijk wel zo zeker dat alles is wat het lijkt? Een van de leuke dingen aan een goochelaar Alkmaar is dat u persoonlijk en van dichtbij kan ervaren dat de wereld misschien toch mysterieuzer is dan u had gedacht.

goochelaar-doelgroep-1-1

Een complete en professionele act

Bij ons bent u aan het goede adres voor een professionele en ervaren goochelaar Alkmaar op alle soorten feesten en partijen. Bekend van televisie en met al meer dan 2400 optredens op zijn naam geschreven heeft u een van de meest talentvolle goochelaars in Nederland op bezoek. Met meer dan twaalf jaar ervaring is een succes gegarandeerd. De goochelshow is modern ingericht, met veel publieksparticipatie, energie en humor. Kijk uw ogen uit tijdens een wervelende show en aanschouw een behendigheid waar zelfs de grote Houdini jaloers op zou zijn. In overleg kan de show speciaal afgestemd worden op uw wensen.

Veelzijdige show voor iedereen

Goochelaar Robin Matrix is natuurlijk uitermate geschikt voor op een feest. Maar als razend vlugge goochelaar en professioneel zakkenroller worden wij ook vaak benaderd met aanvragen voor demonstraties op beurzen en evenementen. Ook daarvoor kunt u dus bij ons terecht. Een workshop goochelen behoort zelfs tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u inzicht in de manier waarop een goochelaar te werk gaat, en hoe u de aandacht van het publiek gericht en misleid kan worden. Leuk dus voor op een conferentie of een aan werk gerelateerde bijeenkomst.

Betoverende show tegen een lage prijs

Goochelaars werken alleen, en hebben dus een compacte en inschikkelijke show die gemakkelijk aangepast kan worden aan de situatie en aan het gezelschap. Dat gebeurt in nauw overleg met u, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan – afgezien van de trucs in de goochelshow zelf natuurlijk. Een kindergoochelaar om een kinderpartijtje om te toveren tot een knallend succes, een podium-act voor een groot gezelschap op uw huwelijk of evenement, of een beursgoochelaar die mensen halt doet houden en de interesse in uw stand zienderogen doet toenemen: het kan allemaal geregeld worden. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor een goochelaar Alkmaar en de meest recente tarieven, kunt u op onze website terecht.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>