Deel DIt

Goochelaar Apeldoorn

Goochelaar Apeldoorn: Tafelgoochelaar en meer! Wanneer u tafelgoochelaar Robin inhuurt, haalt u een virtuoos in huis. Hij is de meester van de illusie en doet u keer op keer versteld staan van zijn snelheid, zijn charme en zijn vermogen om u om de tuin te lijden. Hij treedt voor u op bij borrels, bedrijfuitjes, bruiloften en ander feesten en bijzondere evenementen. Hij heeft reeds vele mensen in heel Nederland in verwondering achtergelaten: hij is al 12 jaar actief in het vak en gaf reeds meer dan 2400 geslaagde shows weg. Zijn veelzijdigheid spreekt uit het diverse aanbod. U kunt goochelaar inhuren in Apeldoorn als tafelgoochelaar, maar ook als kindergoochelaar, beursgoochelaar en zakkenroller. Ook doet hij openingen en presentaties in de vorm van een podiumact. De echte goochelfanaat kan Robin inhuren voor een goochelworkshop.

Zakelijk en privé weet goochelaar Apeldoorn iedereen te boeien

Goochelaar Apeldoorn weet ieder publiek te boeien. Hij heeft voor iedere gelegenheid een show op maat. In een vriendschappelijke, feestelijke setting is een show van de tafelgoochelaar zeer goed geschikt. Denk hierbij aan een mooi diner of een bruiloftsreceptie. De tafelgoochelaar heeft leuke kleine goocheltrucjes die hij zelfs bij de gasten aan tafel komt doen. Hij brengt zijn shows met humor en kleedt ze leuk aan. Interactie met de gasten is hierin cruciaal. De persoonlijke benadering wordt doorgaans als zeer prettig ervaren.

goochelaar-doelgroep-1-1

Ook op zakelijke evenementen steelt goochelaar Robin de show, bijvoorbeeld als beursgoochelaar. Wanneer u klanten naar uw stand wilt lokken, dan is Robin Matrix uw man. Hij weet als geen ander mensen in te palmen en te verrassen met een mooie handigheidjes. Voor deze gelegenheid kan hij zelfs uw product verwerken in zijn show. Leuk voor de gasten, voordelig voor u.

Goochelaar Robin kan u ook helpen met teambuilden. Bedrijfsfeestjes zijn een specialiteit van de handige, charmante entertainer. Een zeer bijzondere specialiteit van goochelaar Apeldoorn is zakkenroller. Hij gebruikt zijn vingervlugheid om in een oogwenk iemand van zijn waardevolle spullen te ontdoen, iets wat hem een uitnodiging opleverde voor het tv-programma RamBam. Hij is ook als zakkenroller in te huren, bijvoorbeeld in combinatie met een tafelgoochelshow. Op ludieke wijze verrast hij zijn gasten, door hen van hun eigendommen te ontdoen en aan het einde van de show weer terug te geven.

Ook kan hij een podiumact verzorgen wanneer voor speciale gelegenheden, zoals een opening of een speciale presentatie. Hij kan de opening van de avond verzorgen als speciale gastheer, maar een rol als hoofdact ligt ook in zijn mogelijkheden. Robin Matrix zorgt ervoor dat zijn act is aangepast aan de gelegenheid en aan de opdrachtgever.

Hij is een echte kindervriend

Kinderen zijn een aparte doelgroep. Ze zijn nieuwsgierig, speels en worden graag vermaakt. Net als bij de ‘volwassen’ shows, zoekt goochelaar Apeldoorn ook bij zijn goochelshows voor kinderen veel contact met zijn jonge gasten. Hij boeit, grapt en verwondert bij zijn vrolijke en opzwepende kindershows. Met leuke kleine trucs weet hij te ontkomen aan de nieuwsgierige blik van de kinderen die hij in verwarring, maar met een grote lach achterlaat. Hij is een echte kindervriend en is daarom ook als kindergoochelaar te boeken. Leuk voor kinderpartijtjes of op feestjes op school.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>