Deel DIt

Goochelaar Capelle aan den IJssel

Een goochelaar bij u over de vloer. De beste feesten of evenementen geeft u met een professionele goochelaar Capelle aan den IJssel. Met een enthousiaste en energieke insteek en een gezonde dosis humor vermaakt een goochelshow ieder gezelschap. Wilt u ook een goochelaar inhuren voor op uw feest of partij? Kijk dan op onze website. Daar vindt u meer informatie over de verschillende opties die wij bieden, en kunt u kennismaken met een van de beste goochelaars van het moment. Laat ons een magische show komen verzorgen en beleef een geweldige avond met een goochelaar.

Laat uw hele gezelschap verrassen

Goochelshows werden pas echt populair in de 19e eeuw. Het standaard beeld van de goochelaar – hoge hoed, net pak, goochelstok – stamt dan ook uit die tijd. Sindsdien is het goochelen als act alleen maar gegroeid. Vele populaire televisieshows en uitverkochte zalen door het hele land zijn daarvan een constant bewijs. Met een goochelaar Capelle aan den IJssel boekt u een aanstormend Nederlands goocheltalent in. Beleef hoe een goochelaar de harten van het hele publiek steelt en iedereen laat meegenieten van de magische illusies en trucs die wij allemaal kennen en waarderen.

goochelaar-doelgroep-1-1

 

Een goochelshow bekend van televisie

Een van de grote voordelen van een goochelaar is dat hij zeer flexibel inzetbaar is. Dankzij de jarenlange ervaring en professionele houding is het mogelijk om op iedere gelegenheid een goochelshow in te zetten. Als tafelgoochelaar, waarbij in een kleine en intieme setting trucs met een pak kaarten en wat andere kleine objecten opgevoerd worden, of juist als indrukwekkende podiumact die de verbeelding van een grote groep aanspreekt: het is allermaal mogelijk. Goochelaar Robin Matrix is dan ook geschikt voor allerlei verschillende soorten feesten. Van bruiloften tot kinderpartijtjes, van beurzen tot zakelijke evenementen – een goochelaar is overal en altijd een succes.

Een geweldige goochelaar in Capelle aan den IJssel

Voor een geweldige show van een van de beste goochelaars in Nederland betaalt u eigenlijk een zeer voordelig tarief. Dat komt onder andere doordat de goochelaar in zijn eentje werkt en met een korte show, zonder dat veel voorbereiding of apparatuur benodigd zijn, al veel indruk kan maken. Vergeleken met een band, bijvoorbeeld, is een goochelaar Capelle aan den IJssel niet alleen uniek maar ook goedkoop. Ook voor een beursgoochelaar, die klanten bij uw stand vermaakt met leuke trucs, of als professioneel zakkenroller, bijvoorbeeld bij preventieve demonstraties, kunt u bij ons terecht.

Boek nu en profiteer van voordelige tarieven

Bent u overtuigd en wil u een goochelaar Capelle aan den IJssel inhuren voor uw feest, partij of evenement? Kijk dan snel op onze website voor meer informatie. Hier leest u over de goochelaar die bij u langskomt, en kunt u filmpjes zien van de hoge kwaliteit shows die u kunt verwachten. Ook zijn er enkele testimonials van tevreden klanten op de website opgenomen, zodat u een idee kunt krijgen van de positieve sfeer waarin wij onze shows regelen. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wie weet verzorgen wij binnenkort een goochelshow bij u thuis.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>