Deel DIt

Goochelaar Ede

Waar vindt u de leukste goochelaar in Ede? Op zoek naar een goochelaar in het midden van het land? De leukste goochelaar Ede vindt u hier. Geniet van een uitgebreide, helder gepresenteerde show met veel spannende en onverwachte elementen. Geschikt voor iedereen – van een knallend kinderfeestje tot een rustmoment tijdens een belangrijke vergadering, een goochelaar brengt altijd een positieve sfeer met zich mee. Laat u verrassen door een zeer gevarieerd programma, dat de echte klassiekers combineert met moderne en vernieuwende trucs. Met een leuke en spontane goochelshow brengt u op een unieke wijze wat leven in de brouwerij.

Een goochelaar op feesten en partijen

De wondere wereld van het goochelen is al populair op feesten en partijen vanaf de 19e eeuw. Ook toen al lieten mensen zich verbazen door de vingervlugheid en handigheid van geoefende straatartiesten. Hoewel de goochelkunst door de eeuwen heen in de kern hetzelfde is gebleven, zijn er veel nieuwe genres, stijlen en trucs ontwikkeld: van een simpele tafelgoochelaar die de kaarten op schijnbaar magische wijze manipuleert, tot de illusionist die de dame doormidden zaagt. Die afwisseling en flexibiliteit maakt een goochelaar reuze geschikt voor welk evenement dan ook. Verblijd dus het hele gezelschap met goochelaar Robin Matrix.

goochelaar-doelgroep-1-1

Een gevarieerd programma

Met een goochelaar bent u verzekerd van een goede voorstelling. Als tafels beginnen te zweven, en de kaarten zich rangschikken op ongelofelijke manieren, is het moeilijk om niet mee te genieten. Het publiek valt van de ene verbazing in de andere. Geef weer energie aan uw meeting, boek een beursgoochelaar of verzorg een geweldig kinderfeest: het behoort allemaal tot de mogelijkheden met een goochelaar Ede. De grote flexibiliteit en variatie maakt dat een goochelaar altijd past bij uw evenement of feest. Zo behoort bijvoorbeeld een workshop goochelen ook tot de mogelijkheden: zeer geschikt voor een zakelijke bijeenkomst, want het publiek krijgt inzicht in de magie van het goochelen, het belang van presentatie en het richten van aandacht.

Organiseert u een evenement in Ede?

Huur een goochelaar Ede, bekend van televisie, en beleef een magische tijd. Als voorprogramma, tussendoor om het publiek te enerveren, of als knallende afsluiter van de avond – een goochelaar is overal en altijd goed op zijn plaats. Dat kan gewoon in het Nederlands zijn, maar ook in het Engels. De interactie met het publiek en de vrolijke energie van de performance geven ambiance aan de bijeenkomst en vrolijken het hele gezelschap op. Het optreden wordt geheel in overleg afgestemd op uw wensen. Voor tarieven en andere mogelijkheden kunt u gemakkelijk contact opnemen via de website.

Een goochelaar in Ede

Dankzij onze ervaring en professionele instelling kunt u altijd op ons rekenen. De goochelaar is betrouwbaar, verschijnt altijd op tijd en is zeer flexibel. Met bijna 2500 optredens op zijn conto bent u gegarandeerd van een prachtige show waarbij iedereen op het puntje van zijn of haar stoel zit. Huur een professionele en getalenteerde goochelaar die u even helemaal wegvoert naar een magische wereld waar dingen op onbegrijpelijke manier verdwijnen en verschijnen. Beleef dat magische moment met Robin Matrix.

 

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>