Deel DIt

Goochelaar Eindhoven

Goochelaar Eindhoven laten optreden? Een evenement zonder entertainer is als een musical zonder muziek. Een voorbeeld van zo’n entertainer is een goochelaar. Uw evenement in eindhoven kan vele malen leuker worden, door een goochelaar in te huren. Een goochelaar kan, afhankelijk van uw wensen, een bepaald soort show opvoeren. Voordat u een goochelaar inhuurt, dient u dus goed te kijken naar de soorten shows die deze goochelaar u te bieden heeft. Wanneer u een offerte aanvraagt, moet u aangeven wat voor show u van de goochelaar verwacht. Er zijn goochelaars die op de klassieke manier op een podium diverse trucs uitvoeren, maar ook goochelaar die met diverse special effects en veel geluid te werk gaan. Daarbij zou u uw bezoekers ook kunnen ‘leren goochelen’ middels een workshop van een goochelaar. Wanneer er veel kinderen op uw evenement aanwezig zijn, kunt u voorkomen dat deze zich gaan vervelen door een goochelaar een kindershow te laten doen.

goochelaar-doelgroep-1-1

 

Op wat voor soort evenementen kan een goochelaar u van dienst zijn?

Een goochelaar kan eigenlijk op bijna elk soort evenement in eindhoven wel uit de voeten. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat de goochelaar op een feestelijk evenement wordt ingehuurd – een goochelaar op een begrafenis is niet toepasselijk. Ook moeten er wel redelijk wat bezoekers op uw evenement aanwezig zijn, anders is dit evenement te kleinschalig voor een grote goochelshow. Wel kan u met een kleine groep een goochelcursus volgen. Hieronder volgen verschillende evenementen waarbij een goochelaar goed zou kunnen werken:

  • Indien u een uitje in eindhoven voor uw bedrijf organiseert, kan u uw medewerkers of collega’s vermaken met een goochelaar. De goochelshow kan een mooi centraal moment zijn om even los te komen van het werk. Wanneer u wilt werken aan teambuilding, zou een goochelcursus een goed idee kunnen zijn. Goochelworkshops zijn laagdrempelig en zeer interactief. Uw medewerkers zullen al snel het idee hebben ‘samen’ iets te leren, wat natuurlijk precies uw doel is.
  • Bij de borrel met uw collega’s of klanten is een goochelaar geheel op zijn plaats. Door in het begin een goochelaar te laten tafelgoochelen, wordt al snel het ijs gebroken. Hierna zal iedereen wat losser met elkaar praten, wat zorgt voor een zeer goede sfeer. Na afloop zullen uw collega’s en klanten verbonden zijn met elkaar. Daarbij zullen ze deze borrel in eindhoven niet snel vergeten, omdat een goochelaar toch wel iets ‘extra’s’ is.
  • Ook op een bruiloft zal een goochelaar genoeg te bieden hebben. Een centrale act is op een bruiloft meestal niet zo toepasselijk – immers dient het stel dat gaat trouwen de volle aandacht te krijgen. Wel kan een goochelaar tijdens de receptie tafelgoochelen.
  • Bij een langdurig huwelijk en een aantal jaren bestaan van een bedrijf kan een goochelaar nét dat speciale benadrukken. Een goochelaar kan mensen van alle leeftijden bereiken. Zowel een centrale act als het tafelgoochelen als een goochelworkshop is bij behoren bij een jubilea in eindhoven tot de opties.
  • Bij verjaardagen hangt het een beetje van uw budget af. Voor een normale verjaardag is een goochelaar misschien aan de dure kant. Wanneer u echter een bijzondere leeftijd als 50 bereikt is een goochelaar wel een leuke optie. Ook als u uw verjaardag samen met iemand anders viert is behoort een goochelaar tot de mogelijkheden. Betreft het soort act dat op ene verjaardag gepast is geldt hetzelfde als op een bruiloft: de jarige moet centraal staan, dus is tafelgoochelen de beste optie.
  • Kinderpartijen. Door kinderen wordt een goochelaar altijd goed ontvangen. Kinderen zijn enthousiast, en worden nog enthousiaster wanneer er een goochelaar aanwezig is. Voor een kinderfeestje thuis is een goochelaar misschien aan de dure kant, maar een goochelaar kan bijvoorbeeld wel op een basisschool in eindhoven optreden.

Wie is goochelaar Eindhoven?

Nu moet u natuurlijk nog ene goede goochelaar vinden om uw evenement tot een succes te maken. Het antwoord op uw vraag is ‘Robin Matrix’. Hij beoefent alle vormen van goochelen (centrale act, tafelgoochelen en kindergoochelen). Zijn shows zijn zeer dynamisch en hij maakt veel grappen. Bij Robin Matrix staat interactie tussen hem en het publiek centraal. Daarbij kan hij zeer goed inspelen op verschillend publiek: de ene keer werkt hij met kleine kinderen, dan weer met zakenlui. Robin Matrix heeft ongeveer 160 shows per jaar, wat hem de nodige ervaring geeft. Daarbij rekent Robin Matrix geen reiskosten en is hij overal in Nederland in te huren.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>