Deel DIt

Goochelaar Haarlemmermeer

Goochelaar Haarlemmermeer, de gehele show met open mond gadeslaan! ‘Ik zat erbij en ik keek ernaar’. Een veel gehoorde uitspraak van personen die net zijn beetgenomen door een goochelaar of illusionist. We laten ons nu eenmaal graag verbazen en soms lijkt het zelfs wel alsof we ons graag laten foppen. Bij optredens van professionals die magische dingen doen weten we dat we voor de gek worden gehouden, maar het hoe en waarom is doorgaans een raadsel. En we vinden het prachtig.

Dit verklaart het succes van Goochelaar Haarlemmermeer. Met zijn magische vingers verbloemt hij, doet hij verdwijnen en tovert hij dingen tevoorschijn die er eerst niet waren. Hij lijkt over een zesde zintuig te beschikken, maar in werkelijkheid zijn het zijn vlotte babbel en zijn schier onzichtbaar snelle handelingen datgene wat zijn toeschouwers met open mond doen toekijken.

Goochelaar Haarlemmermeer is zeven dagen in de week te boeken

U kunt deze professionele goochelaar boeken voor vrijwel iedere gelegenheid. Hij staat zeven dagen in de week en vierentwintig uur per dag voor u klaar. Hij doet optredens in het hele land en kijkt graag samen met u wat er mogelijk is. Hij stemt de duur van zijn optreden en de invulling van zijn optreden in overleg met u samen. Wilt u hem boeken voor een bedrijfsaangelegenheid? Dan vindt hij het leuk om het bedrijf en managers van het bedrijf te verwerken in zijn shows. Iedere keer zijn zijn shows weer een complete verrassing voor de toeschouwers, die een show op maat krijgen voorgeschoteld.

goochelaar-doelgroep-1-1

Wat heeft goochelaar Robin Matrix in petto?

Omdat goochelaar Haarlemmermeer van alle markten thuis is, heeft u de luxe om te kiezen voor het optreden dat bij de gelegenheid past. Op de website van goochelaar Haarlemmermeer kunt u zien wat hij allemaal in petto heeft. Hier ziet u bijvoorbeeld dat u kunt kiezen uit zes verschillende soorten entertainment.

Als goochelaar doet hij bijvoorbeeld optredens op feesten en partijen voor zowel volwassenen als kinderen, maar hij kan ook desgevraagd zijn kunsten vertonen op een beurs, om uw product onder de aandacht van de bezoekers te brengen. Naast deze optredens verzorgt hij ook podiumacts bij evenementen die u organiseert, vaak zijn dit optredens bij grote bedrijven of organisaties, bijvoorbeeld bij conferenties, presentaties en openingen.

Goochelaar Haarlemmermeer is interactief en nóg interactiever

Alle shows van goochelaar Robin Matrix zijn interactief. Het publiek is de grote winnaar bij zijn shows. Toeschouwers worden constant betrokken in de tovenarij, waardoor zij de verwarring en verwondering nog intenser meemaken. Als deze shows nog niet interactief genoeg zijn, kunt u hem inhuren voor een workshop, of u kunt hem uitnodigen om als zakkenroller de gasten te verrassen.

In beide gevallen wordt het publiek nog nauwer betrokken bij de trucages. Als zakkenroller zorgt goochelaar Robin Matrix ervoor dat gasten zelf meemaken hoe het is om beroofd te worden, zonder dat zij hier in eerste instantie iets van zullen merken. Bij de workshop goochelen laat goochelaar Robin Matrix de deelnemers zelf het werk doen: Zij leren de grondbeginselen van het goochelen van een expert. Wees gerust: hij zal uw gaste niet leren zakkenrollen.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>