Deel DIt

Goochelaar Maastricht

Goochelaar Maastricht, even mysterieus als levendig! Een entertainer die opvallend aanwezig, maar tegelijkertijd bijzonder mysterieus is. Dat kan alleen maar Goochelaar Maastricht zijn. Zijn optredens zijn levendig, speels en zeer vermakelijk. Het is echter een kunst om dat te gebruiken bij het verbloemen van de trucs die uitgevoerd worden. Het is een kunst die goochelaar Maastricht als geen ander onder de knie heeft. Of het nu een kleine kaarttruc of een grootse illusie is, goochelaar Robin Matrix geeft u en alle andere aanwezigen het nakijken. Niet zelden blijft het publiek verbouwereerd achter wanneer hij klaar is met zijn optreden.

Laat goochelaar Robin Matrix uw publiek betoveren

Een goochelaar zorgt voor entertainment dat zeer goed uit de verf komt bij vrijwel ieder evenement, mits aangepast aan de gelegenheid. U kunt Robin Matrix uitnodigen, maar ook uitdagen, om u en uw publiek te komen betoveren. Het is een uitdaging die hij graag aangaat en die hij doorgaans wint.

goochelaar-doelgroep-1-1

Hierbij maakt het niet uit met wat voor publiek hij te maken heeft. Zo was Goochelaar Robin Matrix bij menig evenement als kindergoochelaar actief. Het resultaat was een groep verbaasde, maar breeduit lachende kinderen. In de belevingswereld van een kind neemt fantasie een grote plaats in. Magie en alles wat er valt te ontdekken in de wereld vol illusies is fascinerend voor de nieuwsgierige jeugdige mensen. Hier profiteert Robin Matrix optimaal van. Hij neemt zijn toeschouwers mee naar de wereld van de magie en laat ze op een leuke manier kennismaken met zijn trucs en illusies.

Maar niet alleen kinderen zijn gefascineerd door de optredens die goochelaar Maastricht hen voorschotelt. In heel het land is men inmiddels op de hoogte van zijn vermogen om complete gezelschappen in te pakken. Dit doet hij op verschillende manieren. Hij heeft podiumacts die even sensationeel als onbegrijpelijk zijn en hij heeft optredens waarbij hij met het publiek speelt terwijl hij tussen de aanwezige gasten door loopt. Deze diversiteit maakt hem een absolute topper en, nog veel belangrijker, een veelzijdige entertainer die ieder feest een extra dimensie geeft.

Leer goochelen van de meester (goochelaar Maastricht) zelf

Gaat u liever zelf aan de slag en wilt u weten hoe de wereld van de magie er uitziet? Dan kunt u goochelaar Robin Matrix inhuren voor een workshop goochelen. Deelnemers leren (in eendrachtige samenwerking) hoe eenvoudige trucs in elkaar zitten en hoe zij deze op een zo overtuigend mogelijke manier kunnen uitvoeren. De meester zelf zal deelnemers sturen, begeleiden en ondertussen natuurlijk ook vermaken.

Goochelaar Maastricht inhuren

Op de website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. U zult dan een prijsindicatie krijgen, op basis van de door u doorgegeven voorkeuren. Omdat u hem voor verschillende acts kunt inhuren, kunnen de prijzen verschillen per optreden. De duur van het optreden kan ook variëren, dit gaat in overleg met u. Goochelaar Robin Matrix zal u zelf adviseren over de duur. In sommige gevallen is een kort optreden gewenst, terwijl in andere gevallen het publiek wellicht meer zit te wachten op een langer optreden. U kunt een offerte aanvragen voor een workshop goochelen, voor een podiumact, of voor een optreden als tafelgoochelaar, beurs goochelaar, kindergoochelaar of zakkenroller.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>