Deel DIt

Goochelaar Rotterdam

Goochelaar in Rotterdam inhuren? Door een goede goochelaar in te huren voor uw bedrijfsuitje of relatie event in Rotterdam bent u zeker van een leuke avond. In tegenstelling tot andere entertainers, betrekt de goochelaar altijd zijn of haar publiek. De meeste entertainers voeren hun vak uit op een podium, en voor volwassenen. Maar er zijn ook andere manieren van amuseren. Een goochel entertainer heeft verschillende manieren waarop hij zijn publiek kan entertainen. Zo kan hij gaan tafelgoochelen, maar ook een workshop goochelen geven. Een illusonist kan ook optreden als kinderentertainer. Hieronder wordt uitgelegd hoe dat dan allemaal in zijn werk gaat.

Tafelgoochelen

De sleutel tot goed kunnen tafelgoochelen is het sterke karakter van de tafelgoochelaar. Tafelgoochelen wordt ook wel ‘close-upgoochelen’ genoemd. Dit wordt zo genoemd omdat ze elke tafel even af gaat, en dus dicht bij de mensen staat. De show is niet meer ver weg en onbereikbaar, maar gebeurt recht voor u. Met een beetje geluk neemt u zelfs nog een rol in tijdens de show. Tafelgoochelen gaat niet om de grote show, maar juist om de magie die u met uw eigen ogen (niet) hebt gezien. Dat maakt het zo bijzonder. Tafelgoochelen is ideaal tijdens een event in Rotterdam waar er entertainment aanwezig moet zijn, maar een centrale act te dominant is. Een truc die bij tafelgoochelen wordt uitgevoerd is bijvoorbeeld het vriendschappelijke zakkenrollen door de entertainer. Het ene moment heeft u uw horloge nog, en het andere moment wordt deze aan u overhandigd door een grijnzende goochelaar.

goochelaar-doelgroep-1-1

Workshop goochelen

Veel mensen zouden zich graag willen verdiepen in de wereld van het goochelen. Het is namelijk erg leuk om uw publiek versteld te laten staan en met verbazing te laten vragen of u die truc nog een keertje zou kunnen uitvoeren. U kunt daarom als entertainment een illusionist de workshop goochelen laten geven. Deze workshop kan op elke locatie in Rotterdam gehouden worden, omdat de trucs die worden uitgelegd niet ingewikkeld of zeer grootschalig zijn. De belangrijkste factor bij een workshop goochelen is de omgang met het publiek door de goochelaar. Wanneer deze op een goede manier met zijn of haar publiek om kan gaan maakt het bijna niet uit welke trucs er uitgelegd of aangeleerd worden. De workshops kunnen verschillen van tijdsduur. De ene workshop behandelt bijvoorbeeld niet alleen de trucs die worden uitgevoerd, maar ook de manier waarop ze worden uitgevoerd. Het ligt dus totaal aan de soort goochelaar die u inhuurt voor een workshop in Rotterdam, hoe de workshop zal zijn.

Kindergoochelen

Het kindergoochelen is al een tijdje een populaire aangelegenheid. Omdat kinderen vaak erg enthousiast zijn, wordt een goochelshow voor kinderen vrijwel altijd een succes. De goochelshow heeft als kenmerken dat de trucs niet te eng zijn. Zo worden er waarschijnlijk geen vrouwen in tweeën gespleten. Wat wel leuk is zijn de kinderlijke trucs en de trucs waarbij er interactief met het jonge publiek wordt omgegaan. Veel goochelaars acteren ook een hoop tijdens de kindergoochelshows. Hoewel dit natuurlijk ook gebeurt bij het reguliere goochelen, is het acteren in nog sterkere mate aanwezig bij het kindergoochelen. Een kindergoochelaar moet wel ervaring hebben met de omgang met kinderen. Ze kunnen namelijk heel onverwachts reageren of heel spontaan een vraag stellen. Dit kan zorgen voor hele leuke situaties, maar kan de goochelaar ook voor schut zetten. Het goedgelovige van een kind werkt wel in het voordeel van de goochelaar. Zolang het publiek het gelooft, blijft het een goede truc. Een kindergoochelaar in Rotterdam is vrijwel altijd te boeken. Kindergoochelen is namelijk niet erg gecompliceerd en er zal dus overal wel een kindergoochelshow opgezet kunnen worden.

Robin Matrix

Wanneer u iemand wilt boeken om op te treden in Rotterdam, dan is Robin Matrix een goede keuze. Robin Matrix is niet alleen ervaren in tafelgoochelen, hij heeft ook diverse keren als kinder entertainer opgetreden en heeft vaak aan grote en kleine groepen een seminar goochelen gegeven. Doordat Robin Matrix een dynamische en interactieve manier van goochelen heeft, zijn deze soorten entertainment ideaal voor hem. Hij werkt overal in Nederland en is dus ook te boeken voor uw personeelsuitje, trouwerij of feestje in Rotterdam. Door het actieve element dat wordt ingebracht in de shows van Matrix, is goochelen niet langer iets van vroeger.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>