Deel dit:

Goochelaar Robin Matrix in de boeien!

Tijdens een bijeenkomst rolde Robin Matrix vele items zoals tassen, portefeuilles, horloges en sleutels. Voor Robin zelf was het een enorm succes om de mensen van hun waar te ontfutselen op een slinkse manier. Zelf was hij erg enthousiast over zijn buit, echter hij werd tijdens zijn avontuur door vier politieagenten in zijn kraag gegrepen en in de boeien geslagen.

Het betrof een Open Dag van de Hekla (Belgische Politie). Robin Matrix werd speciaal ingehuurd voor deze dag om mensen te (zakken)rollen! om te benadrukken hoe snel en ongestoord je eigenlijk gerold kan worden.

De Belgische Politie heeft al laten weten meer gebruik te willen maken van de zakkenrol kwaliteiten. Niet alleen voor Robin Matrix dus een succes maar ook voor het doel van de bijeenkomst.

 

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Goochelaar Robin Matrix bij Holland’s got talent!
Optreden in ExCel Londen
Robin Matrix te zien bij RAMBAM
De Magische Winkel is terug!
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>