Deel DIt

Goocheltruc met kaarten

Goocheltrucs met kaarten zijn geweldig mits ze goed zijn uitgevoerd. Op verschillende pagina’s van deze website vindt je goocheltrucs met kaarten. Deze trucs met kaarten worden je duidelijk uitgelegd en kun je als je goed geoefend hebt laten zien aan bijvoorbeeld je familie of vrienden. Goocheltrucs met kaarten zijn vandaag de dag niet meer weg te denken als je iemand een truc wilt laten zien. Het voordeel is dat je met kaarten diverse trucs kunt laten zien achter elkaar! Zo kun je bijvoorbeeld eerst de 4 azen te voorschijn goochelen en vervolgens kun je met de 4 azen een hele andere truc doen.

Waar leer ik goocheltrucs met kaarten?

Goocheltrucs met kaarten zijn erg populair en heel veel mensen in je omgeving kunnen wel 1 à 2 kaarttrucs laten zien aan je als je eens om je heen gaat vragen. Op deze site staan diverse goocheltrucs met kaarten waar je heel veel succes mee kunt hebben.

Wat voor kaarten gebruik ik voor mijn goocheltruc?

Er zijn diverse speelkaarten op de markt dat het nog best lastig is om goede kaarten te vinden voor je kaarttrucs. Je kunt bridge size (klein) kaarten nemen als je kleine handen hebt. Als je grotere handen hebt kun je het beste poker size (groot) nemen. Zorg er altijd voor dat je kaarten schoon en goed zijn, goocheltrucs met kaarten komen daardoor beter tot z’n recht en je trucs en kaarttechnieken werken veel beter.

Wil je direct een goocheltrucs met kaarten leren?

links naar goocheltrucs met kaarten:

Goocheltruc met kaarten 16
Goocheltruc met kaarten 21
Goocheltruc met kaarten 23
Goocheltruc met kaarten 29

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>