Deel DIt

Goocheltrucs leren?

Goocheltrucs leren kan best lastig zijn. Op deze site probeer ik je goocheltrucs te leren die je makkelijk kunt doen en overal kunt vertonen. Natuurlijk zijn er ook goocheltrucs die een stuk moeilijker te leren zijn, deze goocheltrucs vindt je bij de professionele video’s. Voordat je een truc gaat leren is het belangrijk om jezelf af te vragen wat voor goocheltruc je wilt leren, een makkelijke truc die iedereen kan leren of toch juist een moeilijke truc die je veel meer moeite kost. Het leren van een goocheltruc kost natuurlijk altijd tijd om hem goed onder de knie te krijgen, hoe meer je oefent hoe meer resultaat.

Op deze site kun je diverse goocheltrucs leren aan de hand van video’s waarin ik je leer goochelen. Je kunt ook op diverse andere manieren goocheltrucs leren, je kunt bijvoorbeeld aan andere mensen vragen of ze een goocheltruc weten die ze je willen leren. Je kunt ook goocheltrucs leren door naar een bibliotheek te gaan. In de bibliotheek hebben ze vaak wel een stuk of tien boeken waaruit je goocheltrucs zou kunnen leren.

Goocheltrucs leren, maar niet door vertellen?

Het is handig als je een goocheltruc geleerd hebt deze niet door te vertellen om zo het geheim te bewaren! Meestal houden goochelaars trucs geheim omdat ze veel geld hebben betaald voor de trucs die ze ergens hebben geleerd. Nu heb je vast de vraag? Waarom leg jij ze dan uit? Ik leer je slechts een aantal goocheltrucs die wereldwijd algemeen bekend staan. Als je bijvoorbeeld goocheltrucs wilt leren die moeilijker zijn moet je daar ook voor betalen om verspreiding van het geheim zo min mogelijk te voorkomen.

Wil je direct een andere leuke goocheltruc leren?

Klik onder op 1 van de linkjes:

Goocheltruc leren deel 21
Goocheltruc leren deel 22
Goocheltruc leren deel 23
Goocheltruc leren deel 24
Goocheltruc leren deel 25

[phxoptin id=1455284172]

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>