Deel DIt

Goocheltrucs met uitleg?

Robin Matrix is een succesvolle goochelaar, die verschillende prijzen op zijn naam heeft staan. Met meer dan 160 verschillende shows per jaar in Nederland is Robin een erg populaire keuze voor bedrijfsuitjes, beurzen, kinderfeestjes en meer. Robin Matrix is dus een uitermate geschikte keuze voor het geven van shows en acts bij feesten en andere aangelegenheden. Dit is echter niet het enige wat Robin Matrix voor u kan doen op het gebied van goochelen. Robin houdt er erg van om uitleg te geven over goochelen, en om zijn publiek wat te leren over goochelen. We zullen het wat meer hebben over het goochelen met uitleg, waar Robin zo goed in is.

Goocheltrucs met uitleg tijdens een Workshops goochelen?

Eén van de beste manieren om mensen wat uit te leggen over goochelen, is het geven van een workshop over goochelen. Robin Matrix wordt regelmatig ingehuurd om workshops te geven op het gebied van goochelen. Deze workshops zijn erg effectief. Een goed uitgevoerde goocheltruc kan enorme invloed hebben op mensen. Robin leert anderen daarom graag eenvoudige goocheltrucs, die ze gemakkelijk zelf na kunnen doen. Op deze manier kunnen ze een beetje van deze invloed ook op anderen overbrengen. Het trekken van de aandacht op feestjes wordt op deze manier een stuk gemakkelijker.

Deze workshop wordt vaak ingezet als teambuildingsactiviteit. Iedereen werkt actief mee en er is altijd veel onderlinge hilariteit. Belangrijke kwaliteiten zoals samenwerken en presentatievaardigheden worden ook aangescherpt. Daarnaast is goochelen een prima manier om te ontspannen.

Leuketrucs.nl, goocheltrucs met uitleg!

Het volgen van een workshop is niet de enige manier om van Robin Matrix iets te leren over goochelen. Op zijn website leuketrucs.nl geeft Robin uitgebreide uitleg over een breed aanbod van verschillende trucs, van hele simpele trucs, tot ingewikkeldere vertoningen. Op deze website laat Robin Matrix in verschillende filmpjes een aantal goocheltrucs zien, waar hij vervolgens uitleg bij geeft. Het grootste deel van deze filmpjes is volkomen gratis. Er is ook een assortiment aan filmpjes dat tegen betaling beschikbaar komt. Deze website is een goede manier voor de beginnende goochelaar om bekend te raken met de kunst van het goochelen. Op de website van Robin Matrix is ook meer informatie te vinden over goochelen, en andere manieren om bekend te raken met goochelen. Zo is er informatie te vinden over goochelclubs, en over verschillende goochelleraren.

Youtube, het platform waar je goocheltrucs met uitleg vindt!

Naast zijn website en zijn workshops, heeft Robin Matrix ook een Youtube-kanaal, waarop hij uitleg kan geven over verschillende goocheltrucs. Vergelijkbaar met leuketrucs.nl, geeft Robin in filmpjes uitleg over verschillende goocheltrucs, wat erg handig kan zijn voor beginnende goochelaars, maar ook voor goochelaars die al een iets hoger niveau bereikt hebben. Robin Matrix geeft voornamelijk uitleg over niet al te ingewikkelde trucs, die u zelf thuis ook na kunt doen. Op deze manier wordt het voor zijn kijkers gemakkelijk om de show te stelen op feestjes of bedrijfsuitjes.

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>