Deel dit:

Hans Kazàn

Hans Kazàn is ondanks hij niet meer dagelijks op tv te zien is nog steeds een begrip als spreker, presentator, dagvoorzitter en goochelaar. U kunt hem nog steeds inhuren, vraag direct een offerte aan via het formulier rechts.

Hans Kazàn is een magisch entertainer!

Hans Kazàn is naast de bekendste illusionist van Nederland (Hans Klok) nog steeds Nederlands bekendste goochelaar
Hans werd bekent en een regelrecht begrip door de vele tv programma’s die hij door de jaren heen presenteerde voor diverse tv-zenders.

Hans Kazàn verzorgt nog steeds optredens, hij verzorgt jaarlijks diverse optredens in zowel theaters als grote en kleine evenementen. Je kunt Hans Kazàn bijvoorbeeld inhuren met zijn centrale magic show,  uw gasten worden maar liefst  ±30 minuten lang  meegenomen in de wereld van magie, dit betekent veel humor en verbazing na het zien van zijn meesterlijke goocheltrucs. Van zijn interactieve show zal dan ook iedereen genieten! Wilt u Hans Kazàn inhuren tijdens uw privéfeest, diner of evenement? Dat is absoluut mogelijk! Bel direct 023-5444297 en vraag naar zijn beschikbaarheid en gage.

Hans Kazàn kunt u ook inzetten als presentator!

Hans Kazàn is naast goochelaar ook een veel gevraagde dagvoorzitter en presentator. Hij wordt nog steeds erg veel ingezet tijdens business events en overige entertainmentprogramma’s. Hans Kazàn is een ervaren presentator die elke publiek weet te boeien met zijn onnavolgbare goocheltrucs. Het is mogelijk om diverse trucs te verwerken tijdens zijn presentatie om deze kracht bij te zetten. Wilt u meer informatie? Mail naar info@dutchmagic.nl

Gastspreker Hans Kazàn voor het bedrijfsleven

Hans Kazàn is naast het goochelen en presenteren een veel gevraagd gastspreker tijdens kick-offs. Hans heeft in het verleden gigantisch veel meegemaakt op zakelijk vlak, hij weet als geen ander heel veel te vertellen over de onderwerpen ”vallen” en weer ”opstaan”. Hij heeft zijn levensverhaal verwerkt in zijn programma en door zijn enorme puurheid, eerlijkheid, enthousiasme en humor zorgt hij ervoor dat de luisteraars de zaal verlaten met een goed gevoel om door te gaan. Bovendien nemen zij nieuwe inzichten en positieve inspiratie mee als handbagage.

Hans Kazàn is creatief.

Hans Kazàn denkt graag mee met uw bedrijf om uw boodschap zo goed mogelijk over te brengen, uw boodschap komt daardoor nog beter over bij uw gasten.
Vraag naar de mogelijkheden en laat u verbazen door zijn creativiteit.

Hans Kazàn verzorgt de volgende optredens;

-Goochelaar
-Gastspreker
-Dagvoorzitter
-Maatwerk

Meer informatie over Hans en zijn shows vind u hier: http://www.hanskazan.nl/

 

Hans Kazàn inhuren?

goochelaar-dutch-magic

Postbus 69
2050 AB Overveen
Telefoon: 023-5444297
E-mail: info@dutchmagic.nl

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Luis de Matos
Goochelaar Paul Daniels
De onsterfelijke Harry Houdini
Derren Brown, koning in mentalisme!
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>