Deel dit:

Hoverboard goocheltruc in een park (prank)

De goochelaar in dit filmpje gebruikt een goocheltruc om van de grond af te komen. Een echte hoverboard kan nu nog niet van de grond komen, er zijn wel wat varianten bedacht waar het wel lijkt te werken zoals in onderstaand filmpje!

Kan een Hoverboard echt zweven of blijft het een goocheltruc?

Er worden momenteel diverse experimenten uitgevoerd met ”echte” hoverboards. Het liefst heeft iedereen een board die werkt zoals in de film ”Back to de Future”. Wetenschappers en hobbyisten hebben een hele kluif aan het ontwikkelen ervan, maar zoals hierboven zijn er de eerste echte indrukwekkende resultaten. Uiteraard is het gebruik nog verre van ideaal, maar het begin is er.

Wat is een Hoverboard eigenlijk en hoe werkt het eigenlijk?

Een Hoverboard wordt ook wel eens een Smart Balance Board, Scooter Wheel, Toverbord, Wheel of Oxboard genoemd en is een elektrisch transportmiddel welke gebruikt kan worden door slechts één persoon. Een Hoverboard is plank (die bestaat uit twee delen) met een ingebouwde accu met aan beide kanten wielen. Door het verplaatsen van je lichaamsgewicht d.m.v. de druk van je voeten op de plank kun je het board besturen, het apparaat heeft namelijk geen stuur. Het Hoverboard komt uit China en daar worden er momenteel miljoenen per jaar gemaakt. De maximumsnelheid van een Hoverboard ligt meestal rond de 10 – 12 km/u, er zijn zelf opgevoerde versies van hobbyisten die nog veel sneller zijn en die rond de 20k/u gaan. Deze opgevoerde versies kun je op Youtube vinden.

Hoverboard info

Als je van plan bent een Hoverboard te kopen en te gebruiken raden wij je aan om de onderstaande tips door te nemen. Beginnen met het rijden op een Hoverboard (vliegen kan helaas nog niet) Er besturen van een hoverboard is eigenlijk met niets te vergelijken, zodra je de eerste keer op een Hoverboard stapt is dit onwennig en je kunt erg snel vallen. Zorg voor een vlakke ondergrond zonder verkeer in de buurt, een parkeerplaats volstaat of een fietspad om te oefenen. Neem ruim de tijd om de juiste balans te vinden, gebruik indien nodig iemand anders als houvast. Om de hoverboard te besturen zet je beide voeten zo ver mogelijk van elkaar vandaan op het board, je kantelt je voeten naar voren waardoor je voorwaarts beweegt.

Belangrijk om te weten bij het gebruik ervan.

  • Overlaad de batterij niet, de batterij gaat dat sneller stuk.
  • Laat je hoverboard thuis als het regent!
  • Voorkom boetes, het is zins kort verboden om op de straat te rijden.
  • Koop een board die veilig is (die aan een keurmerk voldoet)
  • Lees de juiste referenties over het board was je wilt kopen

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Waarom goochelaars geen trucs uitleggen?
Hans Kazàn en Hans Klok bananasplit video
Zelf vliegen is dichterbij dan ooit!
De meest gestelde vragen aan een goochelaar
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>