Deel dit:

Illusionist Winfried

Spectaculaire magic show van Illusionist winfried! Dit is één van de meest spectaculaire magic shows van dit moment! Winfried werd bij het grote publiek bekend door het SBS6 programma ‘De nieuwe Uri Geller’, waar hij wekelijks meer dan 1,4 miljoen kijkers aan de buis kluisterden! De kinderen kennen hem vooral van telekids op RTL8. In het tv-programma de Schatkamer was hij vele jaren vaste gast en betoverde de kinderen in de sprookjesachtige omgeving van de Efteling. In het tv-programma vertoonde Winfried grote illusies en leerde de kijkertjes goochelen. Door het grote succes van het programma wordt het tot op de dag van vandaag nog herhaald.

Op dit moment werkt hij aan een eigen tv-serie onder de naam Secrets by Winfried. Welke eind 2016 te zien zal zijn. Maar ook een grote merchandise lijn onder dezelfde naam is op de markt met goocheltrucs, Dvd’s en een goocheldoos. Master illusionist Winfried is een graag geziene gast wereldwijd. In verschillende Europese Attractieparken in Duitsland, Frankrijk en natuurlijk Nederland had hij zijn eigen show. Ook stond hij op grote podia in o.a. Parijs, Monte-Carlo, St. Etienne, Berlijn, Luxemburg, Hamburg, Stuttgart, Bregens, Antwerpen, Brussel, Japan en zelfs de V.S.

Illusionist Winfried is veelvuldig bekroond!

Zo ontving de meervoudig Nederlands kampioen in Duitsland de Eremedaille van de Magische Cirkel en in Monaco tijdens het festival “Monte-Carlo Magic Stars” de onderscheiding “Mention Spéciale du Jury” onder toeziend oog van de Koninklijke Familie van Monaco. In Frankrijk kreeg Winfried de prestigieuze “Mandrake D’Or”, een prijs die tevens werd ontvangen door Siegfried & Roy (Las Vegas) en David Copperfield.

Grootste illusieshow van Nederland

Voor de ogen van een live publiek liet deze master illusionist de 185 meter hoge Euromast uit de Rotterdamse Skyline verdwijnen. Hiermee zette hiermee Nederlands grootste illusie ooit vertoond op zijn naam.Laat u net als de rest van de wereld betoveren door master illusionisten Winfried!

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Christian Farla
Hans Klok
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>