Deel dit:

Justin Vliegenthart, het goochelwonder

Tegenwoordig is Justin Vliegenthart één van de bekendste Nederlandse goochelaars, maar ook hij heeft een lange weg naar de top moeten afleggen totdat hij uiteindelijk de grandioze goochelaar werd die ie nu is.

Hoe Vliegenthart het goochelmeesterschap verwierf

Justin Vliegenthart raakte al vroeg verknocht aan de wonderen die goochelaars ten toon kunnen spreiden en kreeg zodoende als 6-jarige reeds zijn eerste goocheldoos. Veertien jaar en een hoop oefeningen later werd hij ingelijfd door Party Company en werd hij lid van verschillende goochelorganisaties. In die tijd deed hij een hoop ervaring op, waardoor zijn trucs niet alleen alsmaar vloeiender uit werden gevoerd, maar ze inhoudelijk ook nog eens origineler en briljanter werden. Bovendien kwamen ook zakkenrollen en tafelgoochelen als specialiteiten op zijn repertoire, waardoor hij nog meer te bieden had.

Prijzen en successen

Zijn toegenomen vaardigheden zorgden ervoor dat hij verschillende prijzen en ereplaatsen uit de wacht sleepte bij prestigieuze toernooien en verkiezingen voor goochelaars. Zo won hij goud op de Magic Handday en kreeg hij bij het NK 2008 de publieksprijs. Deze successen leidden er weer toe dat hij ook in een televisieprogramma, namelijk ClubKids op NET5, elke aflevering zijn kunsten mocht vertonen en zo ook een groter publiek met hem kennis deed maken. Kortom: Justin Vliegenthart is een goochelaar met de broodnodige ervaring en kwaliteiten!

Podiumacts

Justin kan als op en top entertainer op talloze vlakken uit de voeten. Hij maakt elke middag of avond onvergetelijk met zeer verschillende shows, waaronder zijn podiumact. Hierin geeft hij het beste wat hij te bieden heeft. Omdat hij hier alles uit de kast trekt qua humor, spektakel en magie, worden alle aanwezigen van begin tot eind geboeid. Niemand zal hier zonder volledig meegesleept te worden naar kunnen kijken!

Table Magic en kindershows

Bij Table Magic, ofwel het Nederlandse ‘tafelgoochelen’, doet Justin op een klein speelgebied – bij voorkeur aan een tafel, zoals de naam ook al insinueert – een onbegrijpelijke doch fascinerende truc. Je zit er met je neus bovenop, denkt alles te zien, maar toch word je door zijn geslepenheid en professionaliteit in de luren gelegd. Je blijft hierbij altijd geïntrigeerd achter! Justin is daarnaast ook een topper in kindershows. Dit komt niet alleen vanwege vakinhoudelijke kwaliteiten die van pas komen bij het vermaken van kinderen, maar ook door zijn leuke omgang met de jeugd. Als leraar in groep 8 van een basisschool heeft hij namelijk ook op dit gebied de nodige ervaring!

Zakkenrollen en ballooning

Zakkenrollen is voor Justin kinderspel. Zonder dat je ook maar iets in de gaten hebt, kan hij je vliegensvlug ontdoen van je beurs of horloge. Natuurlijk krijg je dit item direct en met een gulle glimlach weer terug! En wie weet maakt hij ook nog iets voor je. Het logo van je bedrijf, het familiewapen of een replica van je hond of kat; noem iets en Justin vervaardigt het in een mum van tijd, en wel met ballonen! Ballooning is een bijzondere vorm van kunst en goochelen, die deze grandioze artiest uitstekend onder de knie heeft.

Workshop

Mocht je je afvragen hoe een illusionist te werk gaat of lijkt het je leuk om dat samen met een groep vrienden of je collega’s te ontdekken, dan kan Justin jou van dienst zijn. Hij laat bijzonder graag zien hoe zijn intelligente trucs in elkaar zitten en hoe je ze uitvoert, zodat jij jezelf hier ook aan kan wagen!

Justin Vliegenthart inhuren?

goochelaar-dutch-magic

Postbus 69
2050 AB Overveen
Telefoon: 023-5444297
E-mail: info@dutchmagic.nl

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Sudesh Roman is een compleet artiest
Michel Beugelsdijk; energieke goochelaar en spreker
Dion van Rijt: het supertalent
Jordi Jansen
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>