Deel dit:

Luis de Matos: Een Magische Legende

Luis de Matos, geboren op 23 augustus 1970, is niet zomaar een magiër; hij is de jongste ontvanger van de David Devant Award van The Magic Circle. Deze prijs wordt gezien als één van de meest prestigieuze onderscheidingen in de wereld van magie. Daarnaast, wanneer je Luis de Matos googled, zul je snel zijn baanbrekende DVD-serie ontdekken, rijk aan hoogwaardig lesmateriaal voor tovenaars in spé.

Prestaties en Onderscheidingen van Luis de Matos

Zijn Wikipedia-pagina is een lange lijst van prestaties. Het is indrukwekkend hoeveel prijzen deze magiër, naast de eerder genoemde David Devant Award, heeft binnengehaald. Bovendien is hij wellicht je scherm gepasseerd, in zijn fenomenale tourshow ‘The Illusionists – Direct from Broadway’, waar hij in Europa de titel ‘Master Magician’ droeg.

De Kunst van Magie volgens Luis de Matos

Wat opvalt in een interview met de South China Morning Post is zijn eerlijkheid over de imperfecties tijdens shows. Hij geeft toe dat kleine dingen soms misgaan, maar de echte kunst is het improviseren, aanpassen en toch het publiek boeien. En op de immer populaire vraag: “Kun je een trucje voor me doen?” reageert Luis altijd serieus. Hij benadrukt dat magie een serieuze kunstvorm is, net als ballet of muziek.

Truc, Illusie en Magie

Luis de Matos maakt een onderscheid tussen truc, illusie en magie. Hij legt uit dat terwijl trucs tools zijn, zoals spiegels of valluiken, magie het resultaat is van de interactie met het publiek. Het is deze filosofie en aanpak die Luis de Matos onderscheidt in de wereld van magie.

Magie op het Werkterrein

Net als Luis de Matos, overtreft Robin Matrix ook de grenzen van simpele trucs. Wil je een act die je collega’s zal verbluffen? Of een logo van je bedrijf dat magisch wordt onthuld? Robin biedt dit en meer. Meer weten? Ontdek meer over Robin’s magische shows.

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Goochelaar Paul Daniels
De onsterfelijke Harry Houdini
Derren Brown, koning in mentalisme!
Pen en Teller
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>