Deel dit:

Magicshop.nl is een hele grote goochelwinkel!

De Magicshop bestaat al heel wat jaren en is een paar jaar geleden overgenomen door twee top goochelaars.

Ron Timmer en Gert Piet zijn de twee goochelaars die werken in de goochelwinkel Magicshop. Ron heeft enkele jaren in Haarlem in de goochelwinkel van Jos Monnikendam gewerkt als vaste demonstrateur van trucs. Door deze ervaring zie je duidelijk kwaliteit terug tijdens het demonstreren van goocheltrucs. In de nieuwe winkel in Heemskerk (op de Lijnbaan 32) worden tegenwoordig de goocheltrucs gedemonstreerd. Bijna alle trucs in de winkel kan Ron je persoonlijk demonstreren, ook voor degelijk advies kan hij je uitstekend helpen met je optredens.

Ron Timmer heeft zeer veel beroemde goochelaars geholpen met hun optredens. Enkele bekende goochelaars die hij diverse keren geholpen heeft zijn bijvoorbeeld Hans Klok, Christian Farla, Robin Matrix en vele andere beroemde goochelaars. Natuurlijk  heeft hij niet alleen goochelaars geholpen, maar ook vele andere tv-artiesten en special effect- bedrijven.

De andere goochelaar en tevens eigenaar van de winkel Gert Piet is al jaren actief als professioneel goochelaar, hij is dan ook zeker geen onbekende onder vele collega’s. Gert Piet heeft vele mooie goochel-prijzen gewonnen tijdens wedstrijden en congressen. In 2011 organiseerde Gert zelfs het 60 jarige NMU congres voor goochelaars in Nederland! Naast Ron geeft Gert je ook graag advies die je goochelact zeker naar een hoger niveau zal brengen, door zijn jarenlange ervaring is het sowieso een must om een praatje met Gert te maken, hij weet echt gigantisch veel over goochelen.

Buiten zijn taken als eigenaar van deze ruim 200m2 goochelwinkel is hij ook nog eens jeugdbegeleider van de goochelclub NBG, hij heeft hier diverse goochelaars begeleid. Gert Piet kan je naast  het demonstreren van trucs helpen met grappen, hij is namelijk gigantisch grappig en een zeer positief persoon. Of je nu beginner bent of professional het is een uitje op zich om eens langs de winkel te gaan. Je kunt rustig rondkijken op zoek naar de juiste materialen voor je optredens. Op al hun goochelmaterialen die ze aanbieden geven ze maximale service (die je mag verwachten).

Is de magicshop betrouwbaar?

De Magicshop.nl is zeker een betrouwbaar adres voor al je goocheltrucs. Je kunt hier dus geweldige mooie trucs kopen om je repertoire uit te breiden.  Jarenlang is magicshop  een dochteronderneming van hofleverancier Jan Monnikendam’s Magic Shop geweest en sinds november 2011 is Magicshop een “eigen onderneming” geworden. Als je iets besteld bij de MagicShop krijg je altijd een officiële factuur met BTW vermelding, KVK & bank en adresgegevens. Magicshop staat dus duidelijk voor kwaliteit en dan merk je pas goed als je een keer in de winkel bent geweest. Je kunt in de shop zowel pinnen als contant je nieuwe goocheltrucs afrekenen.

Bij de Magicshop kun je diverse goocheltrucs kopen, denk aan;

-Kaarttrucs
-Illusies
-Podium trucs
-Kindertrucs
-Streetmagic trucs

De Magicshop heeft de volgende openingstijden;

Bij de magicshop kun je elke dinsdag t/m zaterdag terecht van 10:00-17:00 uur zonder afspraak! Ze hebben een ruime winkel met voldoende voorraad. Als je uit het buitenland komt of van heel ver, bel dan eerst voor de zekerheid naar deze goochelwinkel, want het kan natuurlijk zijn dat ze dicht zijn wegens vakantie of een beurs.
Ze zijn ook erg vriendelijk aan de telefoon en vandaag besteld is meestal de volgende dag in huis!

Contact met de Magicshop?

Telefoonnummer: 0251 – 237 284
e-mail naar info@magicshop.nl
website: www.magicshop.nl

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Davenports Magic: Afscheid van een legendarische magiewinkel
Dananddave.com toont passie voor het goochelaarsvak
Ervaar de magie bij Select Magic
Theory11.com levert schitterende speelkaarten
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>