Deel dit:

Martijn Martell

Martijn Martell treedt ruim 20 jaar op in de magische wereld van entertainment.

Van bedrijfsopening en personeelsfeest tot beurzen. relatiedagen en casino’s overal is hij een graag geziene gast. Als kind begonnen met de welbekende goocheldoos baande hij zich een weg van hobby tot beroepsartiest.

Met de meest eenvoudige voorwerpen zoals touwen, kaarten viltstiften en ballen weet Martijn Martell uw gasten te trakteren op een priveshow aan tafel waar humor en magie perfect in elkaar overvloeien tot spraakmakend entertainment. Afwisseling voert de boventoon tijdens de optredens van Martijn waarbij de tijd soms letterlijk lijkt te vliegen als een van uw gasten een horloge, sleutel bos of een ander persoonlijk voorwerp “cadeau” krijgt.

Naast goochelen en zakkenrollen is Martijn Martell gespecialiseerd in ballooning art waarbij het verwachtingspatroon van uw gasten groots word overtroffen.

Kleurrijke ballonnen worden in een razend tempo door Martijn samengevouwen tot de meest populaire strip en tekenfilmfiguren van dit moment. Minions, Pluto, Goofey, Teigetje, Smurfs, al deze cartoons passeren ze de revue tijdens dit kleurrijke optreden. Door de populariteit, van zijn creaties, de interactie en de technieken veranderen de ballonnen van kinderspel tot volwaardige kleurrijke cadeau’s.

Martijn is te boeken voor:

-Tafelgoochelen
-Ballooning Art
-Workshops goochelen en ballooning art
-Presentaties
-Kindershows

Prijzen die Martijn Martell heeft gewonnen;

-Kids Magic Efteling Award
-European Balloon Entertainer Award

Martijn Martell inhuren?

goochelaar-dutch-magic

Postbus 69
2050 AB Overveen
Telefoon: 023-5444297
E-mail: info@dutchmagic.nl
Website: www.martijnmartell.nl

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Sudesh Roman is een compleet artiest
Justin Vliegenthart, het goochelwonder
Michel Beugelsdijk; energieke goochelaar en spreker
Dion van Rijt: het supertalent
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>